blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
η ερι ειναι το παραδειγμα οτι αυτος ο κοσμος μπορει να γινει καλυτερος...Να είσθε αντικειμενική και να αφήσετε την εκ Πειραιώς αλληλεγγύη... Είναι φίδι.
η καρδια και η ψυχη μου σου ανηκει..
δεν είναι αλληλεγγύη εκ Πειραιώς. Είναι αγνή αδολη στήριξη γιατί ο τρουμπ είναι ανηψιος σου και τον πετάς επειδή δεν έχει αριστοκράτικους τρόπους. Και δίνεις αβάντα στον αχαιρευτο τον αόρατο που με λέει θεία.Να είσθε αντικειμενική και να αφήσετε την εκ Πειραιώς αλληλεγγύη... Είναι φίδι.
αι μπεκ γιορ παρντον?Ένα WhatsApp αν βάλεις θείο θα τα λέτε δέκα φορές πιο γρήγορα, τσάμπα τυραννιέστε εδώ.
πεστα ρε εριδεν είναι αλληλεγγύη εκ Πειραιώς. Είναι αγνή αδολη στήριξη γιατί ο τρουμπ είναι ανηψιος σου και τον πετάς επειδή δεν έχει αριστοκράτικους τρόπους. Και δίνεις αβάντα στον αχαιρευτο τον αόρατο που με λέει θεία.
εσύ γιατί δρν πας να γαμηθεις πιο πέρα με το καλό;Ένα WhatsApp αν βάλεις θείο θα τα λέτε δέκα φορές πιο γρήγορα, τσάμπα τυραννιέστε εδώ.
Ένα WhatsApp αν βάλεις θείο θα τα λέτε δέκα φορές πιο γρήγορα, τσάμπα τυραννιέστε εδώ.
δεν είναι αλληλεγγύη εκ Πειραιώς. Είναι αγνή αδολη στήριξη γιατί ο τρουμπ είναι ανηψιος σου και τον πετάς επειδή δεν έχει αριστοκράτικους τρόπους. Και δίνεις αβάντα στον αχαιρευτο τον αόρατο που με λέει θεία.
θα το ακούσω. Έτσι κι αλλιώς γενικά την έχω ακούσειΠρος κα. Έριναλ.
Να ακούσετε το τραγούδι των τίτλων της σειράς Mayans.
Είναι άσμα με πολύ ωραία μελωδία και σκληρά λόγια. Εννοείται ότι το τραγουδούν Μεξικανοί λάθρο για τους Αμερικάνους (U.S.A.).
Τίνος είσαι εσύ?![]()
οταν ερθεις θα σε παω στου αρτεμη να φαμε και να διασκεδασουμεΔεν είναι ανεψιός μου.
Να πάτε να φάτε μαζί στον Πειραιά εκεί που τρώτε μαζί με την πλέμπα και μετά πάτε για καφέ στην ακτή Μιαούλη με τα λαικά στρώματα παρέα...
οταν ερθεις θα σε παω στου αρτεμη να φαμε και να διασκεδασουμε
τα παπαρια μας εισαιΕίμαι η νέα γενιά.
Ναι,ε;;;
Όπως πήγαμε και για καφέ;;;![]()
ρε σατανα μια φορα δεν ταιριαξανε οι ωρες μας και μου την λες ακομαΝαι,ε;;;
Όπως πήγαμε και για καφέ;;;![]()
θα πάω όπου θέλω. Από το moorings μέχρι τους κοτοπουλαδεςΔεν είναι ανεψιός μου.
Να πάτε να φάτε μαζί στον Πειραιά εκεί που τρώτε μαζί με την πλέμπα και μετά πάτε για καφέ στην ακτή Μιαούλη με τα λαικά στρώματα παρέα...