Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
τι λεει
εισαι ο μεγαλος νικητης και ειναι θειος μου....επισης υπαρχει μαναριΔεν είναι θείος σου ρε!![]()
Ναι. Όχι. Όχι.εισαι ο μεγαλος νικητης και ειναι θειος μου....επισης υπαρχει μαναρι
Όταν δεις το όνομά σου στους κληρονόμους, τότε θα σε πιστέψω.εισαι ο μεγαλος νικητης και ειναι θειος μου....επισης υπαρχει μαναρι
Υπήρχε,υπάρχει
και θα υπάρχει!
![]()
Το έσιαξα.Ναι. Ίσως. Ναι.
Ξεκινήστε από τώρα!Του Αγίου Βαλεντίνου όλο το νήμα θα εμέσει και θα πτύει επί του άβατάρ σας.. Φευ!
θειε αν εισαι αθηνα νου σου...κυκλοφοραει τοσο μπασκιναριο κρυφο λες και ειμαστε το 67...Ναι. Όχι. Όχι.
Όταν δεις το όνομά σου στους κληρονόμους, τότε θα σε πιστέψω.
θειε αν εισαι αθηνα νου σου...κυκλοφοραει τοσο μπασκιναριο κρυφο λες και ειμαστε το 67...
Ζητω ο τρουμπ
θειε αν εισαι αθηνα νου σου...κυκλοφοραει τοσο μπασκιναριο κρυφο λες και ειμαστε το 67...
Για το αν είναι θείος σου ψάχνουμε όχι αν είναι Νονός σου...θειε αν εισαι αθηνα νου σου...κυκλοφοραει τοσο μπασκιναριο κρυφο λες και ειμαστε το 67...
οχι...Δεν είμαι, παιδί μου.
Έχει επεισόδια;
στηρίζω τρουμπ ότι κ να λες. Είναι το φως στο κελί της λήθης μαςΦίδι είναι...!!!
ε τωρα τι εκανα και με βριζεις?Φίδι είναι...!!!
η καρδια και η ψυχη μου σου ανηκει..στηρίζω τρουμπ ότι κ να λες. Είναι το φως στο κελί της λήθης μας