erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν ξέρω τι είναι αυτό το φανκι. Πήγα να πιω ένα κρασί κ έφαγα το μισό μαγαζί χαχαχαστο φανκυ γκουρμετ πήγαινε αλλά έχασε το δρόμο ο ταξιτζής τυπε
δεν ξέρω τι είναι αυτό το φανκι. Πήγα να πιω ένα κρασί κ έφαγα το μισό μαγαζί χαχαχαστο φανκυ γκουρμετ πήγαινε αλλά έχασε το δρόμο ο ταξιτζής τυπε
τι κυριζια έχεις ρε πουστη μου για άκρες στην Αθήναδεν ξέρω τι είναι αυτό το φανκι. Πήγα να πιω ένα κρασί κ έφαγα το μισό μαγαζί χαχαχα
ε δρν ήρθες εσύ να με πας στο μεγάλη Βρετανια..τι κυριζια έχεις ρε πουστη μου για άκρες στην Αθήνα
μια χαρά ήταν για ένα γρήγορο φαΐ. Μετά έπρεπε να πάω Μαρούσι και είχα σκάσει στο φαΐΠολυυυυ μικρά σουβλάκια....
Χάλια σέρβις..Αλλαγή του μενού και στην ποιότητα των προϊόντων..εξυπηρέτηση τραγική!!Δυστυχώς ήταν η τελευταία φορά!![]()
απαράδεκτη σπαλομπριζόλα χοιρινή. Δεν την μασούσε ούτε λιοντάρι. χρειάζεται αλυσοπρίονο και αρκετά ακριβή στα 16-17 €![]()
![]()
το κεμπάπ έγινε μπιφτέκι, ο παστουρμάς απαράδεκτος με δίχως γεύση , κ οι συνοδευτικές πίτες σκληρές κ πατημένες....απογοήτευση...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε ναι δεν ήξερα ότι ήσουν αναπάντεχη γνωριμία με 10αριε δρν ήρθες εσύ να με πας στο μεγάλη Βρετανια..![]()
με πήγαν κ νέα Σμύρνη σε ένα μεξικάνικο δεν το θυμάμαι όμως πως το έλεγανε ναι δεν ήξερα ότι ήσουν αναπάντεχη γνωριμία με 10αρι![]()
με πήγαν κ νέα Σμύρνη σε ένα μεξικάνικο δεν το θυμάμαι όμως πως το έλεγαν![]()
χαχαχα κ βουλιαγμένητην ίδια μέρα αυτό?
Πειραιά-Μαρούσι-Νέα Σμύρνη?![]()
![]()
τυπε τρωει τον αμπακοτην ίδια μέρα αυτό?
Πειραιά-Μαρούσι-Νέα Σμύρνη?![]()
![]()
χαχαχα κ βουλιαγμένη
το καίω στο σεξτυπε τρωει τον αμπακο
τσίμπησα χαχαχα χαχαχα χαχαχαέφαγες και στην Βουλιαγμένη?
τσίμπησα χαχαχα χαχαχα χαχαχα
βαράει γκασμα ο καημένος :'(το καίω στο σεξ![]()
δεν ήμουν μια μέρα. Αλλά γύρισα όλη την Αττική πραγματικάεπίσης τσίμπησες και στο αεροπλάνο που ήρθες το πρωί και όταν επέστρεφες το βράδυ (αν ήταν αυθημερόν φυσικά...), σωστά?
του δίνω κωλο κ τα ξεχνάει όλαβαράει γκασμα ο καημένος :'(
ε μα λυσσαξε ούτε να φάμε δεν μπορούμε
μετά που τρως τον αμπακο τον τρώει ; Κατάλαβα τον λυπάμαι...του δίνω κωλο κ τα ξεχνάει όλα![]()