erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
βεβαίως γιατί εμείς εδώ τα λέμε όλαεισαι το απανεμο λιμανι στης τρικυμιες της ζωης μας εριναλ μου...
σε ευχαριστουμε
βεβαίως γιατί εμείς εδώ τα λέμε όλαεισαι το απανεμο λιμανι στης τρικυμιες της ζωης μας εριναλ μου...
σε ευχαριστουμε
Τωρα ειδα την ανατροπη στα αποτελεσματα. Ποσους κλωνους εφτιαξες;![]()
Ρε παιδιά εγώ ψήφισα ζεμπου κ δείχνει ότι ψήφισα τρουμπ... Τι φάση
έτσι κέρδισε την προεδρία ο μπλι; κατάλαβα..![]()
![]()
μαγεία
Αληθεια, εχω προσπαθησει πολλες φορες να κατανοησω τον εαυτο μου γιατι το κανω αυτο. Αλλες τοσες και περισσοτερες εχω ορκιστει οτι δεν θα το ξανακανω. Φευ.αν εξαιρέσουμε κάτι τέτοιες περιπτώσεις και εσένα.. Μια χαρά είστε. Ακόμα κι αν θέτε να γαμησετε ότι κινείτε. Εγώ θα σου πω κωλογερακι δεν είναι αυτό που σε χωρίζει η σε απομακρύνει από κάποιο άνθρωπο.
Ρε παιδιά εγώ ψήφισα ζεμπου κ δείχνει ότι ψήφισα τρουμπ... Τι φάση
Τι δεκάρια;Ούτε βάση δεν πιάσαμεκανένα δεκάρι πάλι?![]()
ε κάτι σε ωθεί. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται μόνο εάν προσπαθήσουν πολύ αλλιώς η φυσική τους τάση είναι να βουλιάζουνΑληθεια, εχω προσπαθησει πολλες φορες να κατανοησω τον εαυτο μου γιατι το κανω αυτο. Αλλες τοσες και περισσοτερες εχω ορκιστει οτι δεν θα το ξανακανω. Φευ.
Αληθεια, εχω προσπαθησει πολλες φορες να κατανοησω τον εαυτο μου γιατι το κανω αυτο. Αλλες τοσες και περισσοτερες εχω ορκιστει οτι δεν θα το ξανακανω. Φευ.
θειο φοβαμαι μηπως η επιτυχια που ειχα στην ψηφοφορια με οδηγησει στην μοναξια...
μήπως φταίνε οι κακές παρέες?
ε κάτι σε ωθεί. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται μόνο εάν προσπαθήσουν πολύ αλλιώς η φυσική τους τάση είναι να βουλιάζουν
ρε χουφτωστονΝα ενημερώσω τον φοιτητή που θέλει γνωριμία ότι είμαι εβδομήντα και δεν έχω καμία όρεξη για τρελίτσες. Ευχαριστώ![]()
ίσως έχει δια στο τοξότη χαχαχαμήπως φταίνε οι κακές παρέες?
Να ενημερώσω τον φοιτητή που θέλει γνωριμία ότι είμαι εβδομήντα και δεν έχω καμία όρεξη για τρελίτσες. Ευχαριστώ![]()