iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Θα υπάρχουν gif 3D και θα παίζουν σε ολόγραμμα...Mέχρι να βγώ στην σύνταξη θα έχουν βγάλει και 4Κ gif's![]()
Θα υπάρχουν gif 3D και θα παίζουν σε ολόγραμμα...Mέχρι να βγώ στην σύνταξη θα έχουν βγάλει και 4Κ gif's![]()
Πέστο ψέματα.Θα υπάρχουν gif 3D και θα παίζουν σε ολόγραμμα...
Εσεις φταιτε. Δεν μας δινετε, και η αγαμια μας βαραει μπιελα.Αναπάντεχη γνωριμία με δεκάρι. Θρέντ. Μλκα κάθε μέρα κι χειρότερα χαχαχα
άσε με κωλο γεράκι δηλαδή που σας βαράει. Από μόνοι σας είστε κούκουΕσεις φταιτε. Δεν μας δινετε, και η αγαμια μας βαραει μπιελα.
στο δόξα πατρι τον βρήκε χαχαχααναπαντεχα
μην μας μαλωνεις ρε συ ερι...άσε με κωλο γεράκι δηλαδή που σας βαράει. Από μόνοι σας είστε κούκου
το 10αρι ειναι πολυ υπουλο..στο δόξα πατρι τον βρήκε χαχαχα
Ειμαστε. Βλεπω μια "εργαζομενη" εδω και 7-8 χρονια, που δουλευει μπαργουμαν και κονσομασιον ενιοτε, σε κωλλαδικο.άσε με κωλο γεράκι δηλαδή που σας βαράει. Από μόνοι σας είστε κούκου
το 10αρι ειναι πολυ υπουλο..
τρουμπ εγώ σας αγαπώ πιο πολύ από καθέναμην μας μαλωνεις ρε συ ερι...
θειο φοβαμαι μηπως η επιτυχια που ειχα στην ψηφοφορια με οδηγησει στην μοναξια...και να είναι και καλό παιδί... μελαχρινό...
εισαι το απανεμο λιμανι στης τρικυμιες της ζωης μας εριναλ μου...τρουμπ εγώ σας αγαπώ πιο πολύ από καθένα
θειο φοβαμαι μηπως η επιτυχια που ειχα στην ψηφοφορια με οδηγησει στην μοναξια...
αν εξαιρέσουμε κάτι τέτοιες περιπτώσεις και εσένα.. Μια χαρά είστε. Ακόμα κι αν θέτε να γαμησετε ότι κινείτε. Εγώ θα σου πω κωλογερακι δεν είναι αυτό που σε χωρίζει η σε απομακρύνει από κάποιο άνθρωπο.Ειμαστε. Βλεπω μια "εργαζομενη" εδω και 7-8 χρονια, που δουλευει μπαργουμαν και κονσομασιον ενιοτε, σε κωλλαδικο.
Την ρωτησα πως και δεν τυλιξε κανενα καλο παιδι, τοσα χρονια που ειναι εδω στο νησι.
-Με τη δουλεια που κανω, μου λεει, σας εχω σιχαθει, εσας τους ανδρες. Δεν ξερεις τι εχουν δει τα ματια μου και τι εχουν ακουσει τα αυτια μου.
-Ο αλλος, μου λεει, εχει παντρευτει εδω και 2 χρονια μια απο τις πιο ομορφες και πιο ματσο γυναικες του νησιου. Και μολις μετα απο 2 χρονια γαμου ερχεται στο κωλλαδικο για να ξενογαμησει οποια πατσουρω του κατσει.
Τωρα ειδα την ανατροπη στα αποτελεσματα. Ποσους κλωνους εφτιαξες;θειο φοβαμαι μηπως η επιτυχια που ειχα στην ψηφοφορια με οδηγησει στην μοναξια...