erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ποιος θα το πει δεν ξέρωθα σπασει ταμεια,δεκαδες χιλιαδε δισκοι,θα κλαψουνε μανουλαι,θα ριξεις το ισταγκραμ....
ποιος θα το πει δεν ξέρωθα σπασει ταμεια,δεκαδες χιλιαδε δισκοι,θα κλαψουνε μανουλαι,θα ριξεις το ισταγκραμ....
θειο αφησα τον αυναναριαν και την εθνικη και παω βραζιλια...
εισαι εδω?
αχαχαχα ιού καλημέρα αα τι φαΐ λες να φτιάξω γιατί με το κρύο ντουζ δεν χόρτασε κανείς! Λέω γιουβέτσι
Ερειιιιζεεε καλημέρα
εγώ ετοιμάζω και νέο σουξέ για την σόου μπιζ με τίτλο για ένα Μανόλο έδινα κωλο
θειο ακολουθησα την συμβουλη του συν/φου για παγωμενο ντους και καπακι εστειλα στην νικολουλη να μου βρει το εξαφανισμενο πουλακι μου...Το γιουβέτσι δεν κυριακάτικο φαγητό κυρίως?
Το Σάββατο, κανένα μπιφτέκι-ψάρι κλπ...
Και ένα παγωμένο ντουζ βεβαίως...![]()
θειο ακολουθησα την συμβουλη του συν/φου για παγωμενο ντους και καπακι εστειλα στην νικολουλη να μου βρει το εξαφανισμενο πουλακι μου...
ναι θειο...πηρε 2-3 τηλ και μου το βρηκε....θα τα δεις τα αλλα στην εκπομπηΘα βοηθήσει?
Υπάρχουν ελπίδες?
εισαι αμαρτωληΑ δεν έχω τέτοια θέματα θα το φτιάξω σήμερα
εισαι αμαρτωλη
ξυρισε ποδια και μουνι φτιαξε μαλλι σενιαρισε νυχια χερια ποδια παρφουμαρισου βαλε γαλακτωμα σωματος και κατσε δες τηλεορασηΝα κάνω ένα κρύο ντουζ η να φτιάξω φαΐ;
είμαι σαν περιπτέρου με κολάν και παντόφλα και κάνω δουλειε. Γαμησου χαχαχαξυρισε ποδια και μουνι φτιαξε μαλλι σενιαρισε νυχια χερια ποδια παρφουμαρισου βαλε γαλακτωμα σωματος και κατσε δες τηλεοραση![]()
ισα μωρη ανιδεηείμαι σαν περιπτέρου με κολάν και παντόφλα και κάνω δουλειε. Γαμησου χαχαχα
αλλα ικανη στο μαγειρεμα...να τα λεμε ολαισα μωρη ανιδεη![]()