iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Να μπει το μανάρι στην ψηφοφορίακαι μετά μας λέει ότι δεν είναι ανιψιός του
καλά εδώ μα έχει φλομώσει ότι δεν υπάρχει Μανάρι![]()
Να μπει το μανάρι στην ψηφοφορίακαι μετά μας λέει ότι δεν είναι ανιψιός του
καλά εδώ μα έχει φλομώσει ότι δεν υπάρχει Μανάρι![]()
Κρύο ντουζ βέβαιαΝα κάνω ένα κρύο ντουζ η να φτιάξω φαΐ;
αχαχαχα ιού καλημέρα αα τι φαΐ λες να φτιάξω γιατί με το κρύο ντουζ δεν χόρτασε κανείς! Λέω γιουβέτσιΚρύο ντουζ βέβαια![]()
και που ξερουμε οτι δεν εισαι..."Γυναίκα ανίδεη και μη ικανή στο μαγείρεμα"?αχαχαχα ιού καλημέρα αα τι φαΐ λες να φτιάξω γιατί με το κρύο ντουζ δεν χόρτασε κανείς! Λέω γιουβέτσι
ααα τρουμπ εγώ φτιάχνω θαυμάσια φαγια μην λέμε τα αυτονόητακαι που ξερουμε οτι δεν εισαι..."Γυναίκα ανίδεη και μη ικανή στο μαγείρεμα"?
Καλημέρα...αχαχαχα ιού καλημέρα αα τι φαΐ λες να φτιάξω γιατί με το κρύο ντουζ δεν χόρτασε κανείς! Λέω γιουβέτσι
![]()
... καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.
Καλημέρες στους φίλους.Καλημέρα συντρόφοι![]()
να ένας άνθρωπος που εκτιμά ορθά την ελληνική κουτσιναΚαλημέρα...
Εγκρίνεται με χίλια..
το ξερω καλη και μικρη μου ερι...ααα τρουμπ εγώ φτιάχνω θαυμάσια φαγια μην λέμε τα αυτονόητα
δουλειά πάλι σήμερα...Καλημέρες στους φίλους.
ο Άκης είναι θεούλη. Ότι συνταγή έχω κάνει βγαίνει θαυμάσια πραγματικά. Τι έγινε βρήκαν άκρη με την ανίδεη; χαχαχατο ξερω καλη και μικρη μου ερι...
εγω η απο εσενα η απο ακη πετρετζικη τρωω μονο πια
Ισχυειααα τρουμπ εγώ φτιάχνω θαυμάσια φαγια μην λέμε τα αυτονόητα
ο Άκης είναι θεούλη. Ότι συνταγή έχω κάνει βγαίνει θαυμάσια πραγματικά. Τι έγινε βρήκαν άκρη με την ανίδεη; χαχαχα
καλώς τον ασωτοΙσχυει![]()
εγώ ετοιμάζω και νέο σουξέ για την σόου μπιζ με τίτλο για ένα Μανόλο έδινα κωλοδεν ξερω παρακολουθω με αγωνια το "Η γυναικία ματαιδοξία είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Οι άνδρες δε χειρότεροι "....ειναι ενα νημα βγαλμενο απο την ζωη,γροθια στο μαχαιρι,επεσα απο τα συνεφα...
θα σπασει ταμεια,δεκαδες χιλιαδε δισκοι,θα κλαψουνε μανουλαι,θα ριξεις το ισταγκραμ....εγώ ετοιμάζω και νέο σουξέ για την σόου μπιζ με τίτλο για ένα Μανόλο έδινα κωλο