raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.347
- Πόντοι
- 5.006
τρουμπακι έφαγα στο μπαρμπαδημο τις προάλλες και έσκασα αλλά μην το πεις στο μπλι γιατί θα λέει τρώω σε πλεμπες![]()
Ο Πειραιάς μόνο με κυαλια ρε μουνοπανο!!!!
τρουμπακι έφαγα στο μπαρμπαδημο τις προάλλες και έσκασα αλλά μην το πεις στο μπλι γιατί θα λέει τρώω σε πλεμπες![]()
είναι που δεν με ξέρεις γιαυτόμετά που τρως τον αμπακο τον τρώει ; Κατάλαβα τον λυπάμαι...
ε βεβαια τι να λεμε τώραείναι που δεν με ξέρεις γιαυτό![]()
μαλακα παπι με πέρασαν από το κωλο γήπεδο σας τα καθίκια για να με τσιτσιρισουν. Έφτυσα το κόρφο μου..Ο Πειραιάς μόνο με κυαλια ρε μουνοπανο!!!!
αν με ήξερες θα με λάτρευες ακόμα και εσύ :-*ε βεβαια τι να λεμε τώρα
δεν με δελεάζουν τα ψυχικά χαρίσματααν με ήξερες θα με λάτρευες ακόμα και εσύ :-*
μαλακα παπι με πέρασαν από το κωλο γήπεδο σας τα καθίκια για να με τσιτσιρισουν. Έφτυσα το κόρφο μου..
ψάξε τότε το αναπάντεχο δεκάριδεν με δελεάζουν τα ψυχικά χαρίσματα
προσπάθησαν αλλά ήμουν νηστικη και ξέφυγα χαχαχα χαχαχα χαχαχαΔεν είσαι αξια ούτε στα 500μετρα από τον ναό να πλησιάσεις... Έπρεπε να σε δέσουν στις ράγες του ησαπ
προσπάθησαν αλλά ήμουν νηστικη και ξέφυγα χαχαχα χαχαχα χαχαχα
από πότε ; γιατί εγώ κότες σας βλέπω και μάλιστα λύρατες.Γενικά μην πολυκυκλοφορείς Πειραιά γιατί σας αναγνωριζουμε εσάς τις κομπλεξικες μπουγάτσες και η καρπαζια παει συννεφο
με βρήκε αυτό να ξέρειςψάξε τότε το αναπάντεχο δεκάρι![]()
σκασίλα μουμε βρήκε αυτό να ξέρεις![]()
από πότε ; γιατί εγώ κότες σας βλέπω και μάλιστα λύρατες.
ο τρουμπ είναι φίλος κομμένα τα πολλά και οι μλκιες. Εγώ όπου κυκλοφόρησα Πειραιά μου άνοιγαν τις πόρτες και μου έκαναν τεμεναδες. Δεν τα ξες καλά..Εσύ λες για τον τρουμπακη.. Εγώ αναφερόμουν σε βερους πειριαιωτες μάγκες άνδρες
ξέρει να βράζει και αυγά μου είπεσκασίλα μου![]()
στα παπαρια του θείου μου του Νικολάκη κι αν σε βρει αναπάντεχη σαλμονέλαξέρει να βράζει και αυγά μου είπε
ο τρουμπ είναι φίλος κομμένα τα πολλά και οι μλκιες. Εγώ όπου κυκλοφόρησα Πειραιά μου άνοιγαν τις πόρτες και μου έκαναν τεμεναδες. Δεν τα ξες καλά..
επειδή εσύ βάζεις τα λουκάνικα στο κωλο σου δεν σημαίνει ότι έχουμε όρεξη να το ακούμεΠηγές και Ιμαλάια για χοτ ντογκ?