erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αααααααααααααααααχαχχαχαχααχδε σας αρεσαν οι χημειες παρτε τωρα το θρεντ με τις ακαποτες πουτανες βγηκε πρωτο πρωτο![]()
αααααααααααααααααχαχχαχαχααχδε σας αρεσαν οι χημειες παρτε τωρα το θρεντ με τις ακαποτες πουτανες βγηκε πρωτο πρωτο![]()
δε σας αρεσαν οι χημειες παρτε τωρα το θρεντ με τις ακαποτες πουτανες βγηκε πρωτο πρωτο![]()
ρε ρε ρε κ από εδώ εσυ?αααααααααααααααααχαχχαχαχααχ
ολα γουδ μπραμπ εσυ;τι νεα πορνοι?![]()
ας τα λεμεολα γουδ μπραμπ εσυ;
να τα πουμε αν θετεας τα λεμε![]()
θελω να ριξω εναν μπουτσο αλλα δεννα τα πουμε αν θετε![]()
ρε ρε ρε κ από εδώ εσυ?
κανονικα εσενα πρεπει να σε κανουν επιτιμη εδώ μεσα
το ξερεις?
αμφιβαλω αν θα μπορεσει να στην βγει άλλος μικροτσουτσουνος![]()
ρε ειπαμε να πιουμε κανενα κρασι και εσυ καθεσαι και μου λες για πουτσους . εγω ειμαι γρια γυναικα τετοια ξεχνα ταθελω να ριξω εναν μπουτσο αλλα δενταιριαζουν οι ωρες μαςταιριαζει η χημεια μας![]()
:S δεν εννοουσα εσενα μωρηρε ειπαμε να πιουμε κανενα κρασι και εσυ καθεσαι και μου λες για πουτσους . εγω ειμαι γρια γυναικα τετοια ξεχνα τα
πενταγιω δεν πιστευω να ηρθες να μου φας τον μπραμπ; θα μαλωσουμε..η ερι ανηκει στη συνομοταξια των παπουληδων. Μελος τους δηλωνει οτι η ερι ειναι μια απο αυτουςς
πενταγιω δεν πιστευω να ηρθες να μου φας τον μπραμπ; θα μαλωσουμε..![]()
γλιτωσα απ του χαρου τα δοντιαοχι καλε δε μαρεσουν οι κουτσοδοντηδεςς
ωραία γιατι θα σε έκανα ψητη στο φουρνο με πατατεςοχι καλε δε μαρεσουν οι κουτσοδοντηδεςς
ωραία γιατι θα σε έκανα ψητη στο φουρνο με πατατες![]()
και νεκρη..πεντα-νοστιμη!!
θελω να ριξω εναν μπουτσο αλλα δενταιριαζουν οι ωρες μαςταιριαζει η χημεια μας![]()