erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν το βλεπω.. καλημερα σας κυριε λαμπακι μαςπολυ καλημερα στο νημα...ολα καλα ;;
δεν το βλεπω.. καλημερα σας κυριε λαμπακι μαςπολυ καλημερα στο νημα...ολα καλα ;;
εγω ειπα σε ενα οτι εχουμε χημεια και αποφασισε να μεταναστευσει ααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχακαλο θρεντακι αυτο με τη χημεια
αλλα δε βγηκε κανενας να πει οτι αν υπαρχει η χημεια του τζακ ντανιελς ολες οι αλλες ειναι περριτές
δε τα λενε αυτα ετσι την ψυχραεγω ειπα σε ενα οτι εχουμε χημεια και αποφασισε να μεταναστευσει ααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχα
σσσςςς...καλα ειναι ολα...δεν το βλεπω.. καλημερα σας κυριε λαμπακι μας
και πως να τα πω σαουλ; δηλαδη σας λεμε δεν υπαρχει χημεια γραφετε κατεβατα στο μπου σας λεμε υπαρχει φευγετε εκτος χωρας τι θα γινει μανα μου ; χαχαχαχαχαδε τα λενε αυτα ετσι την ψυχρα
τι λες καλε θα τα σπασω ολα . τι ετσι θα περασει αυτο;σσσςςς...καλα ειναι ολα...
δε χριαζεται να χαλασετε τις καρδιες σας...τυχαινουν και στις καλυτερες οικογενειες παρεξηγησεις...
πες πως ηταν μπορα και περασε...οσο το διαιωνιζετε μονο κακο κανει ...
αν ημουν κανενας φαλοκρατης θα ελεγα οτι ολα δειχνουν στο οτι δε πρεπει να λετε τιποτακαι πως να τα πω σαουλ; δηλαδη σας λεμε δεν υπαρχει χημεια γραφετε κατεβατα στο μπου σας λεμε υπαρχει φευγετε εκτος χωρας τι θα γινει μανα μου ; χαχαχαχαχα
ετσι θα περασει λεμε...δεν εχω λεφτα για κοκ και κοκα κολα...τι λες καλε θα τα σπασω ολα . τι ετσι θα περασει αυτο;![]()
το στομα θα το ανοιγω μονο για πιπες τελικααν ημουν κανενας φαλοκρατης θα ελεγα οτι ολα δειχνουν στο οτι δε πρεπει να λετε τιποτα![]()
αν ημουν κανενας φαλοκρατης θα ελεγα οτι ετσι θα κρατησεις ζωναντη τη χημεια για παντατο στομα θα το ανοιγω μονο για πιπες τελικα![]()
αν ημουν κανενας φαλοκρατης θα ελεγα οτι ετσι θα κρατησεις ζωναντη τη χημεια για παντα![]()
και πως να τα πω σαουλ; δηλαδη σας λεμε δεν υπαρχει χημεια γραφετε κατεβατα στο μπου σας λεμε υπαρχει φευγετε εκτος χωρας τι θα γινει μανα μου ; χαχαχαχαχα
η σιωπη απο μονη της δεν κανει τιποτα πρεπει να μη ξεχνας να θυμασαι και το δευτερο σκελος![]()
![]()
η σιωπη ειναι χρυσος αγαπητε και γιαυτο ειμαι πτωχη..
οχι λαρυερι θελεις να κανουμε τα μαθηματα του σχολειου μαζι? θα σε κερασω και τσαμπα κωκ!!!!
πρωτα θα κανουμε γλωσσα θα τα πουμε ολα αναλυτικα μετα μαθηματικα θα βαλουμε κατω τα οικονομικα μας να δουμε αν βγαινει αυτη η σχεση μετα θα ερθει η χημεια αν τα φιλια μας ταιριαζουν και υστερα η φυσικη αν μπορει να αντεξη το κρεβατι τα κορμια μας και τελος η ιστορια ειναι αυτη που θα γραψει ο ερωτας μας.
θρησκευτικα θα κανουμε αν υπαρξει γαμος.
καλλιτεχνικα θα χτυπησω τατου με το ονομα σου
πληροφορικη θα γεμισω τα σοσιαλ με τον ερωτα μας
γυμναστικη ειναι η καθε μερα μαζι σου
διαλλειμα θα ξενοπηδαω που και που!!!
ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΙ ?????
οχι λαρυ![]()
σκασιλα μου εγω θα κανω απο ολα κοπαναNομίζω πως δε θα έχει πρόβλημα αν λείπεις στα θρησκευτικά. :S
οχι λαρυ![]()
σκασιλα μου εγω θα κανω απο ολα κοπανα