The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.446
- Πόντοι
- 25.467
ναι ναι.. μάλιστα.
Είναι ήδη μεσημέρι βλέπετε, και του έχουν περάσει οι κατουροκαύλες.
ναι ναι.. μάλιστα.
Είμαι. Αλλά τώρα στα γεράματα με έπιασε μια κρίση ταυτότητας, και λεσβιάζω.![]()
ειμαι μπρουταλ τι να κανουμε εχω σπασει και νιπτηρα στο μπανιο την ωρα που τον επαιζαναι ναι.. μάλιστα.
Ωραία, χρειαζόταν ένας μεγάλος να επιβλέπει τα παιδιά ;)![]()
Καλώς τον Κάιζερ Μπλίζερ.![]()
Δεν με πλησιάζουν οι γυναίκες ...![]()
Δεν με πλησιάζουν οι γυναίκες ...![]()
γεια σου μπλιζακι
τυπε που την ειδες την γυναικα ? :SΔεν με πλησιάζουν οι γυναίκες ...![]()
Ε... Η πέντε γιώτα δεν είναι ακριβώς αυτό που καλούμε γυναίκα.![]()
σε αντίθεση με εσέναΕίναι ήδη μεσημέρι βλέπετε, και του έχουν περάσει οι κατουροκαύλες.![]()
μπλιζακι δεν ησουν εδω το πρωι πουημουν φουντωμενη να τα ακουσεις και εσυ και ο ποποφ.. και γλυτωσες..Καλησπέρα, κυρία! :-*
Μπορείτε να τις πλησιάσετε εσείς ;)Δεν με πλησιάζουν οι γυναίκες ...![]()
Αυτή με μισεί επειδή οι ιστορίες της, που κατά καιρούς αναρτά, μου προκαλούν υπνηλία. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την επιστημονική φαντασία ... Φευ!
μου αρεσει η εικονα στο αβαταρ σου πενταγιωδε ξερω τι θα πει μισος, ξερω τι θα πει αδιαφορια ομως
παντως υπνηλια ειχε κ η γιαγια μ απτα πολλα τα χαπια, να το κοιταξετε!
ουκ εν τω πολλω το ευ..
μπλιζακι δεν ησουν εδω το πρωι πουημουν φουντωμενη να τα ακουσεις και εσυ και ο ποποφ.. και γλυτωσες..
μου αρεσει η εικονα στο αβαταρ σου πενταγιω
δηλαδη με λιγα λογια μαλακιστηκατε να ειχαμε να λεγαμε..Ο νηματοθέτης είναι μία άναρχη και άχρονη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.