iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Όχι, τον Βαρουφάκη, ο Λούλης...ποιος αυτός που κάνει τον Τσίπρα ?
Όχι, τον Βαρουφάκη, ο Λούλης...ποιος αυτός που κάνει τον Τσίπρα ?
Σου έχει γίνει εμμονή το σφιχτό, έτσι;![]()
![]()
![]()
Εγώ δεν το είδα αλλά θα το δω σίγουρα...
τώρα κατεβάζω τον πιλότο από το νέο war of the words
είμαι περίεργος να δω αν αξίζει
λένε ότι είναι αρκετά πιστό στο βιβλίο
Το trailer είναι πολύ καλό και είναι μόνο 3 επεισόδια, νομίζω θα αξίζει...τώρα κατεβάζω τον πιλότο από το νέο war of the words
Τι να σου πω, να τους σφίξεις λίγο τα λουριά![]()
Λες να με κομπλεξαρουν τα κορίτσια![]()
![]()
![]()
τώρα κατεβάζω τον πιλότο από το νέο war of the words
Εντάξει, τα βιβλία ποτέ δεν τα φτάνει μία ταινία...Οσες ταινιες εχω δει που βασιζονταν σε βιβλια με ψιλο απογοητευσαν
Η ταινία σου δείχνει όσα έχει συλλάβει η φαντασία του σκηνοθέτη της. Το βιβλίο αφήνει σε σένα να φανταστείς τα πάντα. Γι' αυτό πάντα το βιβλίο θα είναι ανώτερο σε κάθε σύγκριση...και της ταινιες δεν της φτανει ενα βιβλιο...
μμμμ...δεν συμφωνω.Η ταινία σου δείχνει όσα έχει συλλάβει η φαντασία του σκηνοθέτη της. Το βιβλίο αφήνει σε σένα να φανταστείς τα πάντα. Γι' αυτό πάντα το βιβλίο θα είναι ανώτερο σε κάθε σύγκριση...
Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών είναι ίσως η μοναδική μεταφορά βιβλίου που όχι μόνο άγγιξε αλλά και ίσως να ξεπέρασε το βιβλίο γιατί ο σκηνοθέτης ήταν τόσο φανατικός με το βιβλίο που έδωσε τα ρέστα του. Δύσκολο να φανταστείς κάτι περισσότερο όση φαντασία κι αν διαθέτεις. Αλλά αυτή ήταν η εξαίρεση...Οσες ταινιες εχω δει που βασιζονταν σε βιβλια με ψιλο απογοητευσαν
Εντάξει, τα βιβλία ποτέ δεν τα φτάνει μία ταινία...
Απόψεις λέμε, μπορεί να έχουμε δίκιο και οι δύο ή να κάνουμε λάθος και οι δύο. Εξάλλου η τέχνη είναι τόσο υποκειμενική, την ταινία που εγώ εξυμνώ εσύ τη θάβεις και το αντίθετο ;)μμμμ...δεν συμφωνω.
η τεχνη γενικα σε αφηνει να φανταστεις
Ξέρεις πάντα είχα το εξής δίλημμα. Να δω πρώτα την ταινία ή να διαβάσω το βιβλίο;Ε ναι
Παραδειγμα ο δρακουλας
Γαματο βιβλιο απλα καλη ταινια
Ξέρεις πάντα είχα το εξής δίλημμα. Να δω πρώτα την ταινία ή να διαβάσω το βιβλίο;
δεν ειναι θεμα αν εχει δικιο καποιος...Απόψεις λέμε, μπορεί να έχουμε δίκιο και οι δύο ή να κάνουμε λάθος και οι δύο. Εξάλλου η τέχνη είναι τόσο υποκειμενική, την ταινία που εγώ εξυμνώ εσύ τη θάβεις και το αντίθετο ;)
Ξέρεις πάντα είχα το εξής δίλημμα. Να δω πρώτα την ταινία ή να διαβάσω το βιβλίο;
πιστεψε με εχεις δει υπεροχες ταινιες που ηταν απο χαλια βιβλιαΟσες φορες ειδα ταινια μετα απο βιβλιο ψιλο απογοητευτηκα
Με εξαιρεση ισως το πρασινο μιλι
Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών είναι ίσως η μοναδική μεταφορά βιβλίου που όχι μόνο άγγιξε αλλά και ίσως να ξεπέρασε το βιβλίο γιατί ο σκηνοθέτης ήταν τόσο φανατικός με το βιβλίο που έδωσε τα ρέστα του. Δύσκολο να φανταστείς κάτι περισσότερο όση φαντασία κι αν διαθέτεις. Αλλά αυτή ήταν η εξαίρεση...