Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.181
- Πόντοι
- 2.606
πιστεψε με εχεις δει υπεροχες ταινιες που ηταν απο χαλια βιβλια
Όπως?
Εδώ και χρόνια κάνω το ίδιο όπως με κώδικα DaVinci...Εμένα μέχρι τώρα λειτουργεί βλέπω ταινία ή σειρά και αγοράζω βιβλίο.
Το αντίστροφο δεν έχει λειτουργήσει ακόμη (για μένα).
Τώρα σκέφτομαι να αγοράδω το Κόκκινο ποτάμι.
Το Dune δεν έχω καταφέρει να το διαβάσω ακόμη...δεν συμφωνώ
2001 a space odyssey
Dune
αυτά θυμάμαι πρόχειρα
Το 2001 δεν με ενθουσίασε να σου πω την αλήθεια...
Εδώ και χρόνια κάνω το ίδιο όπως με κώδικα DaVinci...
Από DanBrown έχω διαβάσει τα πάντα, ο τύπος γράφει με κινηματογραφικό ρυθμό, όποτε πιάνω βιβλίο του δεν ξεκολλάω...Η μοναδική φορά που έγινε το αντίθετο!!
Εν τω μεταξύ το βιβλίο το διάβασα σχεδόν με την μία. Μονοκόματα σχεδόν 400-450 σελίδες και το υπόλοιπο στην συνέχεια.
Όσο για την ταινία έτσι και έτσι...
Η ταινία... Δεν ήταν κακή αλλά την είδα με τόσες προσδοκίες που δεν ενθουσιάστηκα, πολύ αφαιρετική σαν το Solaris...Το βιβλίο του arthur clark ή η ταινία του kubric δεν σε ενθουσίασε ?
και τα δύο ήταν φανταστικά
η λαμψη -The Shinning- πχ ειναι σχεδον κακο βιβλιο αλλα ανεπαναληπτη ταινια...
Κι αν το βιβλίο δεν προηγήθηκε αλλά γράφτηκε στο πόδι για να εκμεταλλευτεί την επιτυχία μίας ταινίας ;)λογικό μου ακούγετε αν ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης είναι καλός
η λαμψη -The Shinning- πχ ειναι σχεδον κακο βιβλιο αλλα ανεπαναληπτη ταινια...
Πολλά εκπληκτικά βιβλία του King έχουν κακογυριστεί. Dark Tower, απογοήτευση σαν ταινία...ξαναπέσαμε στον kubric όπως με το 2001 , δεν νομίζω να είναι σύμπτωση
Κι αν το βιβλίο δεν προηγήθηκε αλλά γράφτηκε στο πόδι για να εκμεταλλευτεί την επιτυχία μίας ταινίας ;)
Από DanBrown έχω διαβάσει τα πάντα, ο τύπος γράφει με κινηματογραφικό ρυθμό, όποτε πιάνω βιβλίο του δεν ξεκολλάω...
Έχει κάνει χρόνια έρευνας για κάθε βιβλίο, δεν το κάνουν πολλοί αυτό...3 ή 4 βιβλία του έχω διαβάσει.
Τα 3 που έχουν γίνει ταινίες και ακόμη ένα νομίζω.
Ευτυχώς είχα διαβάσει πρώτα τα βιβλία. Οι περιγραφές του και οι αναφορές που κάνει σε διάφορα ιστορικά στοιχεία είναι απίστευτες.
Το καταλαβαίνεις γιατί βλέπεις στο εξώφυλλο του βιβλίου το poster της ταινίαςεκεί ναι
ξέρεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις ?
Πολλά εκπληκτικά βιβλία του King έχουν κακογυριστεί. Dark Tower, απογοήτευση σαν ταινία...