iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Μιλάς με γρίφους γέροντα...όταν σε στήλει ο bliz εκεί που θα έπρεπε να σε είχε στήλει προ πολλού τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει ποταπό νήμα![]()
Μιλάς με γρίφους γέροντα...όταν σε στήλει ο bliz εκεί που θα έπρεπε να σε είχε στήλει προ πολλού τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει ποταπό νήμα![]()
Για βλήμα όλμου ομιλούμε;Συγνώμη ρε παιδγια γιατι αυτές οι τανες θα μας τρελάνουν...
Είναι χοντρό ένα τσουτσουνακι με περίμετρο 14 ποντους;;;![]()
Δεν μπορείς να πεις όμως, δίνει συμβουλές πώς να περάσουν καλά όσοι τον έχουν μικρούλη, είναι μεγάλη καρδιά![]()
Συγνώμη ρε παιδγια γιατι αυτές οι τανες θα μας τρελάνουν...
Είναι χοντρό ένα τσουτσουνακι με περίμετρο 14 ποντους;;;![]()
Το εξάντλησες το κορίτσι και έπεσε η απόδοσή του στα επόμενα ραντεβού :SΣοφον το σαφές!
Είπα για Jessika 6,5-7 και όλοι αναρωτήθηκαν γιατί...
Μετά πλάκωσαν μέτριες κριτικές για το κορίτσι...
Όσους πρόλαβα προλαβα
όταν σε στήλει ο bliz εκεί που θα έπρεπε να σε είχε στήλει προ πολλού τότε θα καταλάβεις τι σημαίνει ποταπό νήμα![]()
Για βλήμα όλμου ομιλούμε;
pws παει
Αν ήταν θερμόμετρο, θα έσπαγε...Λες να ήταν χαλασμένο το μέτρο![]()
![]()
Το μέτρησα 2-3 φορές...
Και με κοτσίδες για εύκολη οδήγηση ;)Καλησπέρα saul...
Έχουμε κανα βυζακι πρόχειρο να γλυψουμε;![]()
εσένα σε τρώει ο κώλος σου για του ποδολάγνου
Μην είσαι τόσο σίγουρος... Όταν ακόμη και το πάχος ξεπερνά τα όρια του μήκους έχουμε πρόβλημα...Το παχος δεν ενδιαφέρει τις Ανακριτικές Αρχές του νήματος
Μόνο το μηκος...
Το εξάντλησες το κορίτσι και έπεσε η απόδοσή του στα επόμενα ραντεβού :S
Τυχερούλη, ένιωσες κι εσύ ένα σφίξιμο μετά στην καρδιάαααααααΕιλικρινά Λιακο το κορίτσι είχε θέμα... σφιχτό μέχρι αηδίας...
Μου λέει εγώ τελείωσα για απόψε και πήρε τηλέφωνο το μάνατζερ...
μπροστά μου και αρχίσανε τα Ρωσικά :S
Ειλικρινά Λιακο το κορίτσι είχε θέμα... σφιχτό μέχρι αηδίας...
Μου λέει εγώ τελείωσα για απόψε και πήρε τηλέφωνο το μάνατζερ...
μπροστά μου και αρχίσανε τα Ρωσικά :S
Μην είσαι τόσο σίγουρος... Όταν ακόμη και το πάχος ξεπερνά τα όρια του μήκους έχουμε πρόβλημα...