εγω;ποιος με ειπε πορνοσταρ; χααχαχαχααχχαχαχαχαχααχαχχααχαχ
αντε διαβασε νεα ελενα χατζη!!!!!
εγω;ποιος με ειπε πορνοσταρ; χααχαχαχααχχαχαχαχαχααχαχχααχαχ
λαρυ εσυ φταις που με βριζει ο λακης![]()
ειμαι λιγο τσιριμπιμ τσιριμπομ με ξερεις...ο λακης καλα κανει αυτη ειναι η δουλεια του εχει και χαρτι απο την κλινικη !!!!
εσυ τι θες και πας και γραφεις εκει εδω σε εχουμε με τα χαβιαρια με τα κερια και τις σαμπανιες και πας σε θρεντ αγνωστου προελευσεως και αρθογραφεις !!!!
αφου το ξερεις το επιπεδο ειναι πλην του χαμηλου ...................
ειμαι λιγο τσιριμπιμ τσιριμπομ με ξερεις...
δεν φταιει κανενας αλλος εγω φταιω που σε αγαπαω!!!!!!
αλλιως επρεπε να σε ειχα χωρισει με τοσες ατασθαλιες που κανεις!!!!
παω για φαγι
καλησπερα σας,
μολις χθες γιορταζαμε την 28η Οκτωβριου ημερα μνημης και εθνικης υπερηφανιας και σημερα το πρωι με απογοητευση διαβαζω το θρεντ της miss alexandras λεει φερνει μανταμ απο το αμβουργο εμπειρη στο μπερτακι και το ξεκολλιασμα και ακουσον ακουσον ζηταει 250 ευρω την ωρα μαλιστα με περιορισμενο απο οτι λεει αριθμο ραντεβου μιας και στο ακουσμα της εγινε χαμος!!!!!!!!
να σηκωθουν οι βασανισμενοι της οδου Μερλιν και να τρεμουν τα κοκαλα του!!!!
καποτε ο βασανισμος ηταν δωρεαν και ο βασανιζομενος ηρωας τωρα ο βασανισμος χρεωνετε και ο βασανιζομενος κοροιδο!!!!!
προτινω σε αυτα ατα παλικαρια αυτου του γουστου αν ξαναγινει ποτε πολεμος να βγουν μπροστα μια και αντεχουν και γουσταρουν τον πονο τουλαχιστον να τρωνε το μπερτακι να κανουν και κατι χρησιμο!!!!!
Χρόνια και ζαμανια! ΚαλησπέραΚαλησπέρα σε όλους![]()
Όντως... Όλα καλά αγαπητέ;Χρόνια και ζαμανια! Καλησπέρα
Όλα όπως πρέπειΌντως... Όλα καλά αγαπητέ;
Χαίρομαι...Όλα όπως πρέπει
Καλησπέρα αγαπητέ, ευχάριστα νέα για το νήμαΗταν δίκαιο και έγινε πράξη
Καλησπέρα παιδιά![]()
Αντε βρε τώρα θα συνουσιαστούμε και εμείς.....Καλησπέρα αγαπητέ, ευχάριστα νέα για το νήμα![]()
Αντε βρε τώρα θα συνουσιαστούμε και εμείς.....
Να θυμάστε ο Διομήδης και μόνον αυτός σας έφερε τα καλά τούτα νέα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()