κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.290
- Πόντοι
- 19.795
αααχ τι τραβας κι συ ρε δολιε....συμπασχω μαζι σουΚαλημέρα. Χάλασε ο καιρός εδώ στα βορειοδυτικά. Χειμουνιασε.
Κωλόκαιρος αγαπητέ ;)Καλημέρα. Χάλασε ο καιρός εδώ στα βορειοδυτικά. Χειμουνιασε.
Μια χαρά δουλεύει το site για μένα, μόνο στην αρχική μου κολλάει το ποντίκι στο scrolling...Ρε παιδιά σας κολλάει συνέχεια το σάιτ εδώ και τόσες μέρες η μόνο σε μένα συμβαίνει;
Γέρο μου αυτά να προσέχεις..![]()
Τις καλημέρες μου..
![]()
Καλημέρα. Χάλασε ο καιρός εδώ στα βορειοδυτικά. Χειμουνιασε.
Μια χαρά δουλεύει το site για μένα, μόνο στην αρχική μου κολλάει το ποντίκι στο scrolling...
Μάλλον δεν σφουγγάρισες καλά μετά το τελευταίοΛοιπόν το πρόβλημα ήταν στην περιοχή που μένω
Τωρα εσαξε![]()
Καλημέρα. Χάλασε ο καιρός εδώ στα βορειοδυτικά. Χειμουνιασε.
Όταν χειμουνιάζει τι πρέπει να κάνουμε;Επιτέλους!!
Λοιπόν το πρόβλημα ήταν στην περιοχή που μένω
Τωρα εσαξε![]()
Όταν χειμουνιάζει τι πρέπει να κάνουμε;
Από απάτες στην τηλεφωνία άλλο τίποτα...Εδώ σε εμάς παίρνει ο κοσμοτέ και κάνει προσφορές για αναβάθμιση σε οπτική ίνα χωρίς να υπάρχει οπτική ίνα ακόμη παντού...
Η πλάκα είναι ότι κάποιοι την έχουν πατήσει!
Κάνουν την αναβάθμιση, πληρώνουν πιο πολλά και έχουν ίδια ταχύτητα με πριν και πάνε τσακώνονται στον Γερμανό ή στον κοσμοτέ...![]()
Έχεις δίκιο φίλε, πρέπει να ρίχνουμε κάτι επάνω μας ;)Να ντύνεστε καλά μην κρυώσετε...![]()
και καμιά γίδα βραστη για τον λαιμό...
![]()
![]()
Μάλλον δεν σφουγγάρισες καλά μετά το τελευταίοκαι έγινε βραχυκύκλωμα
![]()
![]()
![]()
Πες τιμή και πρόγραμμα
Μπα η Vodafone γαμιεται στη γειτονιά και τα 4G είναι ζουφια >![]()
Εδώ σε εμάς παίρνει ο κοσμοτέ και κάνει προσφορές για αναβάθμιση σε οπτική ίνα χωρίς να υπάρχει οπτική ίνα ακόμη παντού...
Κάνουν την αναβάθμιση, πληρώνουν πιο πολλά και έχουν ίδια ταχύτητα με πριν και πάνε τσακώνονται στον Γερμανό ή στον κοσμοτέ...![]()
Αστον να χειμουνιασει κωλογερακο
AlithiatikaneihNataly? Tagnostakolpastousarapades?
τυπε είναι σαν κάτι πάουερ μπουστερ που πουλάνε για τα αμάξια που λέει το βάζεις και κερδίζεις άλογα ενώ δεν κερδίζεις ούτε κουτσό μουλάρι εσύ όμως αυθυποβαλεσαι λες πάω πιο γρήγοραΕδώ σε εμάς παίρνει ο κοσμοτέ και κάνει προσφορές για αναβάθμιση σε οπτική ίνα χωρίς να υπάρχει οπτική ίνα ακόμη παντού...