jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
..... αγαπητέ μου φίλε ΤΑΪΖΩ κόσμο & κόσμο.
καλα ολα αυτα αλλα πρεπει να βρουμε και γκομενα για να γαμησουμε![]()
... καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
ΣΥΜΒΟΥΛΗ...
Αν το σώμα της δεν έχει σπασμούς, αν οι παλμοί της καρδιάς της δεν ανεβαίνουν, αν οι κόρες της δεν διαστέλλονται, αν τα χείλη της δεν είναι πιο κόκκινα τότε… δεν υπάρχει οργασμός!
Το σώμα «φωνάζει» και οι ενδείξεις δεν είναι αρκετές για να εντοπίσετε αν η σύντροφος φτάνει σε οργασμό!
γινε πικεριστης μανκαλα ολα αυτα αλλα πρεπει να βρουμε και γκομενα για να γαμησουμε![]()
μπορω να χζω και σεντονακι δικο μου?ΜΟΝΟ Μεταξι και ισως κωλοδαχτυλιασματα![]()
![]()
χααχαχχααχαχαχχααχχααχαχμπορω να χζω και σεντονακι δικο μου?![]()
καλημερα
καλημερα λαρυ μου ολα γουδ;bonjour madame Erinal
καλημερα λαρυ μου ολα γουδ;
Αγαπητέ, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Άλλου του αρέσει έτσι και άλλου γιουβέτσι.καλησπερα σας,
μολις χθες γιορταζαμε την 28η Οκτωβριου ημερα μνημης και εθνικης υπερηφανιας και σημερα το πρωι με απογοητευση διαβαζω το θρεντ της miss alexandras λεει φερνει μανταμ απο το αμβουργο εμπειρη στο μπερτακι και το ξεκολλιασμα και ακουσον ακουσον ζηταει 250 ευρω την ωρα μαλιστα με περιορισμενο απο οτι λεει αριθμο ραντεβου μιας και στο ακουσμα της εγινε χαμος!!!!!!!!
να σηκωθουν οι βασανισμενοι της οδου Μερλιν και να τρεμουν τα κοκαλα του!!!!
καποτε ο βασανισμος ηταν δωρεαν και ο βασανιζομενος ηρωας τωρα ο βασανισμος χρεωνετε και ο βασανιζομενος κοροιδο!!!!!
προτινω σε αυτα ατα παλικαρια αυτου του γουστου αν ξαναγινει ποτε πολεμος να βγουν μπροστα μια και αντεχουν και γουσταρουν τον πονο τουλαχιστον να τρωνε το μπερτακι να κανουν και κατι χρησιμο!!!!!
οχι περιμενα τους πιλοτους για ουζα στην λαρισακαλα λεω!!!!
πηγες χθες στην παρελαση?
καλως τα ματια μας τα δυοΑγαπητέ, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Άλλου του αρέσει έτσι και άλλου γιουβέτσι.
οχι περιμενα τους πιλοτους για ουζα στην λαρισα![]()
σιγα μην γινομουνα και ο ποντιος πιλατοθερι λαθος επαγγελμα κανεις!!!
αφεντρα επρεπε να γινεις!!!!!
και να τους βαρας και να τα κονομας!!!!!!