Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Βρέχει βυζγιά στη στράτα μου.......

Καλημέρα σας κύριοι
Καλημερα όλη μέρα!
Καλημέρα σας κύριοι
Kαλή ημέρα σε όλους.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα..![]()
... καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
ΣΥΜΒΟΥΛΗ...
Αν το σώμα της δεν έχει σπασμούς, αν οι παλμοί της καρδιάς της δεν ανεβαίνουν, αν οι κόρες της δεν διαστέλλονται, αν τα χείλη της δεν είναι πιο κόκκινα τότε… δεν υπάρχει οργασμός!
Το σώμα «φωνάζει» και οι ενδείξεις δεν είναι αρκετές για να εντοπίσετε αν η σύντροφος φτάνει σε οργασμό!
Αν δεν συμβαίνουν όλα αυτά που περιγράφετε μήπως δεν είναι ζωντανή....?![]()
... καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
ΣΥΜΒΟΥΛΗ...
Αν το σώμα της δεν έχει σπασμούς, αν οι παλμοί της καρδιάς της δεν ανεβαίνουν, αν οι κόρες της δεν διαστέλλονται, αν τα χείλη της δεν είναι πιο κόκκινα τότε… δεν υπάρχει οργασμός!
Το σώμα «φωνάζει» και οι ενδείξεις δεν είναι αρκετές για να εντοπίσετε αν η σύντροφος φτάνει σε οργασμό!
Χωρίς Δευτέρα;;;; Τι;;; Χάσαμε μία ημέρα από την ήδη περιορισμένη ζωή μας;;; :Sκαλημερα σας ...καλη εβδομαδα...και χωρις δευτερα αυτη τη φορα....επιτελους
εγω θα ελεγα οτι κερδισαμε μια ακομα μερα αργιας και ξεκουρασης της καταπονημενης σαρκας μαςΧωρίς Δευτέρα;;;; Τι;;; Χάσαμε μία ημέρα από την ήδη περιορισμένη ζωή μας;;; :S
Καλημέρα.
... Μπαααα ,μου έχει τύχει δύο φόρες.Αν δεν συμβαίνουν όλα αυτά που περιγράφετε μήπως δεν είναι ζωντανή....?![]()
καλημερα μαστορα με τα ωραια σου...ομως ρε αδερφε οπως το πας θα σε επικυρηξουν απο την WWF
![]()
![]()
εεε μα ξερω γω ;;...στο τελος με τοσο φωσφορο που εχει παρει θα τον επιστρατευσουν σε κανα ακριτικο νισι για νυχτερινη διοπτρευση της υφαλοκρυπιδαςΑυτο πηγα να πω
Θα στερεψει το πελαγος![]()
εεε μα ξερω γω ;;...στο τελος με τοσο φωσφορο που εχει παρει θα τον επιστρατευσουν σε κανα ακριτικο νισι για νυχτερινη διοπτρευση της υφαλοκρυπιδας
..Αυτο πηγα να πω
Θα στερεψει το πελαγος![]()