iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Βάλε το στριπ γκερλ να τα κάνει ;)αυτή είναι λύση για όσους τους τα κάνουν άλλοι..
Βάλε το στριπ γκερλ να τα κάνει ;)αυτή είναι λύση για όσους τους τα κάνουν άλλοι..
χειρότερο από ελλεηνιδες;τα στριπ γκερλ ειναι οτι πιο ζορικο υπαρχει σε αυτον τον πλανητη
Άφησέ τον ανοιχτό στο μπου!!!!!!!εγώ θα αφήσω το υπολογιστή στην δουλειά ανοιχτό και το facebook ενεργό, ενώ έχω βρίσει όλο τον κόσμο...![]()
αυτή είναι λύση για όσους τους τα κάνουν άλλοι..
δεν ειπα χειροτερο...ειπα ζορικοχειρότερο από ελλεηνιδες;
Αυτά τα τριήμερα με εξαντλουν
μόλις κάνω σοβαρή σχέση θα την χώσω στις δουλειές είναι δεδομένο αυτό κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του αυτό κάνειΒάλε το στριπ γκερλ να τα κάνει ;)
ζόρικο δηλαδή τινι τροπωδεν ειπα χειροτερο...ειπα ζορικο
μόλις κάνω σοβαρή σχέση θα την χώσω στις δουλειές είναι δεδομένο αυτό κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του αυτό κάνει
μόλις κάνω σοβαρή σχέση θα την χώσω στις δουλειές είναι δεδομένο αυτό κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του αυτό κάνει
ζορικο....εξυπνο,ομορφο,δυσκολο,αμυνα πολυ....ζόρικο δηλαδή τινι τροπω
ζορικο....εξυπνο,ομορφο,δυσκολο,αμυνα πολυ....
ωχ το έχουν τερματίσει;τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπες στις ελληνίδες να χαλαρώσεις λίγο!![]()
![]()
θειο ιστορια το θεμα μεγαλη...και ταυτόχρονα σου δίνει και χωρο να προχωρήσεις... με το σταγονόμετρο μεν αλλά σου δίνει.
άντε να φύγεις μετά...
αυτό δεν εννοείς θείο?
η δουλειά τους είναι. Πουλάνε ελπίδα.ζορικο....εξυπνο,ομορφο,δυσκολο,αμυνα πολυ....
ωχ το έχουν τερματίσει;
βαριέμαι..χα χα...
δε γνωρίζω, έχω να μπω 2-3 μέρες.
ποιος έχει όρεξη να διαβάζει αυτά τα κατεβατά... (ούτε καν ασχολούμαι με αυτά που γράφουν...)
απλά ρίχνω ιδέες για χαλάρωση και εκτόνωση!![]()
μακαρι και εμεις να ημασταν εξυπνοι,ομορφοι κλπ λοιπονη δουλειά τους είναι. Πουλάνε ελπίδα.
Όλο ξύλο τρώει ο κακομοίρης!!!![]()
![]()
![]()
αυτή νέα σειρά του Αρκά είναι φοβερή!
![]()