jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
...στην Αθήνα έρχομαι μόνο για να πηγαίνω στο 104.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ... Η στο άγκυρας 1.

...στην Αθήνα έρχομαι μόνο για να πηγαίνω στο 104.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ... Η στο άγκυρας 1.
Τα κορίτσια του νήματος θα πολεμούν πρώτη γραμμή γιατί δεν μασάνεβλεπω το κονσερτα για πολύβολα και αναρωτιεμαι αν θα γινει πολεμος ξανα τα κοριτσια του νηματος θα μας πλεκουν καλτσες?
Τα κορίτσια του νήματος θα πολεμούν πρώτη γραμμή γιατί δεν μασάνε![]()
ξεκαλτσωτες θειε?Τα κορίτσια του νήματος θα πολεμούν πρώτη γραμμή γιατί δεν μασάνε![]()
Αμέ, έτσι ο εχθρός θα κοιτάει τα κάλλη τους και θα κατατροπωθείξεκαλτσωτες θειε?![]()
![]()
![]()
βλεπω το κονσερτα για πολύβολα και αναρωτιεμαι αν θα γινει πολεμος ξανα τα κοριτσια του νηματος θα μας πλεκουν καλτσες?
θείο πες τους τι νούμερο φοράς να στο έχουν έτοιμο παραγγελία από Κίνα-Ινδία-Πακιστάν σε 2-3 μέρες.
κατσε ρε θειο....μου γαμεις ολο το εθνοπατριωτικο φρονημα που εχω λογω της ημερας....θείο πες τους τι νούμερο φοράς να στο έχουν έτοιμο παραγγελία από Κίνα-Ινδία-Πακιστάν σε 2-3 μέρες.
κατσε ρε θειο....μου γαμεις ολο το εθνοπατριωτικο φρονημα που εχω λογω της ημερας....
ηδη εχω πλανταξει στο κλαμα που καταδικαζουν τον καζακο για κατασκοπεια και εχω ριχει χιλιαδες τονους ριγη συγκινησης με τα λογια που ειπε ο πιλοτος σημερα στην παρελαση
θείο πες τους τι νούμερο φοράς να στο έχουν έτοιμο παραγγελία από Κίνα-Ινδία-Πακιστάν σε 2-3 μέρες.
Το τελευταίο δεν το έχω δει, σε ποιο κανάλι παίζει;πΠ
και τι θα γίνουν στο Πακιστάν ρε θείο, κλέφτες?
εκεί να δεις ρίγη συγκίνησης όταν παίρνουν τις παραγγελίες!
πάνε αυτές οι μέρες...
τώρα έχουμε GNTM, Snik και τουτα 9μερα...
κατσε ρε θειο....μου γαμεις ολο το εθνοπατριωτικο φρονημα που εχω λογω της ημερας....
ηδη εχω πλανταξει στο κλαμα που καταδικαζουν τον καζακο για κατασκοπεια και εχω ριχει χιλιαδες τονους ριγη συγκινησης με τα λογια που ειπε ο πιλοτος σημερα στην παρελαση
Ωραία λέξη για τον τροχό της τύχηςΤο τερματισες. Στην εθνικοπατριωφροσυνη
![]()
Το τελευταίο δεν το έχω δει, σε ποιο κανάλι παίζει;![]()
στο σοφο παιδι του χωμενιδη ο μικρος πρωταγωνιστης στο σχολειο τα εκανε ολα μπαχαλο οταν στον ρολο του μεταξα απαντησε ΝΑΙΤο τερματισες. Στην εθνικοπατριωφροσυνη
![]()
Το τερματισες. Στην εθνικοπατριωφροσυνη
![]()
Ναι, τώρα δεν είναι ώρα κοινής ησυχίαςτελείωσαν τα μαστόρια?![]()
στο σοφο παιδι του χωμενιδη ο μικρος πρωταγωνιστης στο σχολειο τα εκανε ολα μπαχαλο οταν στον ρολο του μεταξα απαντησε ΝΑΙ