Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
δε φταιω εγω που η ζωαρα μου ειναι τοσο μεγαλη που επισκιαζει ολα τα αλλαεσύ την ζωαρα σου![]()
![]()
δε φταιω εγω που η ζωαρα μου ειναι τοσο μεγαλη που επισκιαζει ολα τα αλλαεσύ την ζωαρα σου![]()
![]()
έτσι είμαι εγώ ζω στην άγνοιαΔεν έχετε δει τον Μέγα Σταυλάρχη, γι΄αυτό τα γράφετε αυτά.
Θα πέρδεσθε ... Κύμινο ένεκα.
τι να την κάνουμε την ζωαρα που είναι μεγάλη;δε φταιω εγω που η ζωαρα μου ειναι τοσο μεγαλη που επισκιαζει ολα τα αλλα![]()
Εεεεπ,πάρτο πίσω αυτό![]()
τα μακαλαν και τα λαγκαβουλιν τα κραταμε για τα τζακια και τα σαλε για το μπαρμπεκιου δεν πανεΚρίμα και σας εκτιμούσα...
Jack Daniels????
Τις ζάντες της Jaguar νίπτουμε με αυτό.
και καφτερη μουσταρδαΜπιφτέκια στα κάρβουνα σήμερα με μπόλικο κύμινο![]()
τα μακαλαν και τα λαγκαβουλιν τα κραταμε για τα τζακια και τα σαλε για το μπαρμπεκιου δεν πανε
υ.σ δώστε τα τζακ σε μενα και θα πλυνω εγω τις ζαντες της τζαγκουαρ![]()
και μπούκοβοκαι καφτερη μουσταρδα![]()
να τη φοβάστετι να την κάνουμε την ζωαρα που είναι μεγάλη;
Μπιφτέκια στα κάρβουνα σήμερα με μπόλικο κύμινο![]()
Τα "μπιφτέκια" δεν έχουν κύμινο.
Μήπως εννοείτε "κεμπαπ";
Έφαγαν πολύ και παραμεγάλωσαν όμως... τώρα βλέπετε τις πλάτες τωνΤους αφήναμε να τρώνε καλαμπόκι εκεί εις τας Αποκίας... Κάτι έπρεπε και αυτοί να τρώνε.
Υποθέτω ότι θα είχε και ελαστικά η Τζάγκουαρ.Κρίμα και σας εκτιμούσα...
Jack Daniels????
Τις ζάντες της Jaguar νίπτουμε με αυτό.
Σαούλ δεν μας τα λες καλα..να τη φοβάστε
Έφαγαν πολύ και παραμεγάλωσαν όμως... τώρα βλέπετε τις πλάτες των![]()
Μοσχαρίσιο κιμά με κρεμμύδια και κύμινο.Τα "μπιφτέκια" δεν έχουν κύμινο.
Μήπως εννοείτε "κεμπαπ";
δεκτό...αλλά αν είναι να τους δόσουμε να πιουν κανενα ουισκι για bonus να τους δώσουμε από τα τζονι γουοκερ που δε τα αγγίζω καν και συμβαδιζουνΤις ζάντες της Jaguar τις καθαρίζουν με την γλώσσα τους οι λάθρο τους οποίους ταίζοιμε οίκοθεν.