Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

  • Φευ.

  • 7ακις φευ.

  • Φευ + 7ακις φευ = 14.

  • Where the Gypsy angels go...

  • You won't sleep alone tonight.

  • Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

  • Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

  • Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

  • Μια μελαχρινή!


Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
58.367
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Εξαρτάται από το μίγμα κιμά.
Εάν είναι 50-50 μοσχάρι-χοιρινό ή αμιγώς μοσχάρι

Υπάρχει και αμιγώς πρόβειο, αλλά και μοσχάρι με πρόβειο.

Στην παραπάνω ανάρτηση δεν θίγω το είδος του κρέατος, αλλά τα μυρωδικά.

 

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Μηνύματα
16.593
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Υπάρχει και αμιγώς πρόβειο, αλλά και μοσχάρι με πρόβειο.

Στην παραπάνω ανάρτηση δεν θίγω το είδος του κρέατος, αλλά τα μυρωδικά.
δεκτόν.
Γενικώς το είδος σηκώνει πολύ πειραματισμό και ο καθένας μπορεί να το φέρει στα γούστα του
 
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Μηνύματα
82.438
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Υπάγω εις τον Εωσφόρον!
 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
68.089
Like
93
Πόντοι
866
Εγώ βάζω πάπρικα καυτερή σκόνη σε όλα τα φαγητά. Καλά το μπουκοβο το έχω με τα τσουβάλια
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom