blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Γιδοποιμην; να έρθει στο νήμα. Δεν έχουμε τέτοιον μου φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση
Να υπάξετε εις τους στάβλους μου για να τους γνωρίσετε.
Γιδοποιμην; να έρθει στο νήμα. Δεν έχουμε τέτοιον μου φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση
θα έχει αρνάκια κ θα τρώμε παϊδάκια
Να προσέχουμε λίγο τι γράφουμε,τα παιδάκια με τα παιδάκια ομοιάζουν επικίνδυναθα έχει αρνάκια κ θα τρώμε παϊδάκια
Μόνο ένα αγριοκάτσικο θα ήτο δυνατόν να κινείται άνετα σε παρυφές, λογικό ακούγεταιΕίχαμε.
Τα παράτησε όμως γιατί κινείται πλέον στις παρυφές της σόου μπίζ.
σιγά μην πάω στους σταυλους βαριέμαιΝα υπάξετε εις τους στάβλους μου για να τους γνωρίσετε.
ο προκάτοχος του πάντως ετελεύτησεΌσον αφορά το Joker.
Απλοικό σενάριο. Το γνωστό ότι για όλα πταίουν οι άλλοι και λίγο η ψυχασθένεια. Άφθονη βία ... επανάληψη δεκάδων b movies ως προς την βιαιότητα.
Προφανώς θα πάρεο Όσκαρ αυτός.
Αλλά είναι τόσο δύσκολο να υποδυθεί κάποιος τον τρελό;;;
χμ.. Εγώ όλα αυτά τα κατσικοειδη ίδια τα βλέπωΟι γιδο-ποιμένες, φροντίζουν κατσίκια.![]()
σιγά μην πάω στους σταυλους βαριέμαι
σιγά μην πάω στους σταυλους βαριέμαι
δεν θέλω αυτές τις μπούρδες. Να μου φέρεις τον κατσικοποινηνΘα στείλω 4 βαστάζους να σας μεταφέρουν με ανάκλινδρο.
ο προκάτοχος του πάντως ετελεύτησε![]()
εσύ την ζωαρα σουεγω μια σταβλισια μπριζολα στο μπαρμπεκιου με κανα τζακ ντανιελς στο μπαλκονι του γαμουσα τωρα
Οι ηθοποιοί κατά γενική ομολογία λένε πως το πιο δύσκολο είναι η κωμωδία.Ηυτοκτόνησε.
Εδώ θέλουν να μας δείξουν γιατί ο Joker είναι ψυχάκιας.
Άφθονα σεναριακά κενά βεβαίως με πρώτο την διαφορά ηλικιας με Batman...
Yankee trash, ως και η Αγγλίς τροφός μου θα το εχαρακτήριζε.
εγω μια σταβλισια μπριζολα στο μπαρμπεκιου με κανα τζακ ντανιελς στο μπαλκονι του γαμουσα τωρα
Μπιφτέκια στα κάρβουνα σήμερα με μπόλικο κύμινοεγω μια σταβλισια μπριζολα στο μπαρμπεκιου με κανα τζακ ντανιελς στο μπαλκονι του γαμουσα τωρα
Εεεεπ,πάρτο πίσω αυτόΚρίμα και σας εκτιμούσα...
Jack Daniels????
Τις ζάντες της Jaguar νίπτουμε με αυτό.
Μπιφτέκια στα κάρβουνα σήμερα με μπόλικο κύμινο![]()