Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.086
- Πόντοι
- 2.606
Αγκύρας 1 δουλεύει ο τράβελος τούτος;
γιατί το λέτε αυτό?
![URL]]](https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2019/08/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-31-1.jpg[/img[/URL]])
Αγκύρας 1 δουλεύει ο τράβελος τούτος;
γιατί το λέτε αυτό?
https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2019/08/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-31-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Είναι δυνατόν άντρας να πλησιάζει αυτό το ανθρωποειδές.
Ενθυμίζει Ανθρωπίδα...
Τυπε πολλα ξερεις...μηπως κινεισαι στις παρυφες της Σαλονικιωτικης σοουμπιζ?Τον χώρισε η πρώην του και τα έβαψε μαύρα. Έχασε και την θέση του στον ΠΑΟΚ. Τον έπιασε στα πράσα σε παρτούζα με 3 θήλεα...
Και τελικά κατέληξε σε τράβελο...
Τυπε πολλα ξερεις...μηπως κινεισαι στις παρυφες της Σαλονικιωτικης σοουμπιζ?![]()
Μάλλον και ο "άντρας" που την πλησίασε ανθρωπίδα θα θυμίζειΕίναι δυνατόν άντρας να πλησιάζει αυτό το ανθρωποειδές.
Ενθυμίζει Ανθρωπίδα...
Τυπε πολλα ξερεις...μηπως κινεισαι στις παρυφες της Σαλονικιωτικης σοουμπιζ?![]()
Μάλλον και ο "άντρας" που την πλησίασε ανθρωπίδα θα θυμίζει![]()
κοιτάξτε, είναι ανάλογα με την οπτική του καθενόςΟ δικός μας. Ο Πασχαλάκης κατά την κα. Έριναλ.
κοιτάξτε, είναι ανάλογα με την οπτική του καθενός
Για κάποιους είναι αστέρι![]()
Γιατί όχι;ο Πασχαλάκης?![]()
![]()
![]()
κοιτάξτε, είναι ανάλογα με την οπτική του καθενός
Για κάποιους είναι αστέρι![]()
βαλε επιτελους καμια μουναρα απο αυτες που μας εχεις μαθει με τη πατσαβουρα!Σιλικόνη και κυτταρίτιδα...!
Θα εμέσω.
Είμαι από κινητό.βαλε επιτελους καμια μουναρα απο αυτες που μας εχεις μαθει με τη πατσαβουρα!
Προ μιας ώρας με ενημέρωσε τινά γραφείο ότι είμαι διχασμένο πλάσμα κι ότι καμία κοπέλα του δεν θα με δέχεται στο εξής γιατί ξέρουν τη μάπα μου :SΓια τους κακόγουστους του νήματος.
Τι να είπει κάποιος;
Η πλέμπα και οι προτιμήσεις τους...
να φαω δηλαδη?Είμαι από κινητό.
Αύριο άφθονες!!!
Είμαι από κινητό.
Αύριο άφθονες!!!
Προ μιας ώρας με ενημέρωσε τινά γραφείο ότι είμαι διχασμένο πλάσμα κι ότι καμία κοπέλα του δεν θα με δέχεται στο εξής γιατί ξέρουν τη μάπα μου :S
Λέτε να το κόψω και να το πετάξω;Κακώς ασχολείσθε.
Σας το έχω ξαναπεί.