erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν μπορείς να φανταστείς πόση διαφορά έχει αυτό το 10 λεπτό... Και κάτι.. Λίγη υπομονή κι ας πείναςαμα πεινας ωστοσο τα τρως και με την εσανς
δεν μπορείς να φανταστείς πόση διαφορά έχει αυτό το 10 λεπτό... Και κάτι.. Λίγη υπομονή κι ας πείναςαμα πεινας ωστοσο τα τρως και με την εσανς
τωρα που έμεινα ρεστος από γυναίκα. Τρώω τι άλλο να κάνω ;Εμείς θα πίνουμε και θα τσιμπαμε γιατί έχουμε και μια σιλουέταουτε καν
Αν περιμένεις συμβουλές από μένα, σώθηκεςτωρα που έμεινα ρεστος από γυναίκα. Τρώω τι άλλο να κάνω ;
εγω θα φαω το δικο μου και το αλλο ας χαλαρωσει και μια ωραδεν μπορείς να φανταστείς πόση διαφορά έχει αυτό το 10 λεπτό... Και κάτι.. Λίγη υπομονή κι ας πείνας
γλυκο θα φέρεις ;Αν περιμένεις συμβουλές από μένα, σώθηκες![]()
![]()
μαζι θα φάμε και άσε να κοιτάνεεγω θα φαω το δικο μου και το αλλο ας χαλαρωσει και μια ωρα![]()
εγώ τρώω πάντα και σε κάθε φάση.τωρα που έμεινα ρεστος από γυναίκα. Τρώω τι άλλο να κάνω ;
χαχαχα χαχαχαεγω θα φαω το δικο μου και το αλλο ας χαλαρωσει και μια ωρα![]()
εγώ σύμβολο δίνω αβέρτα αν είναι να τις τηρήσω υπάρχει ένα θέμα χαχαχαΑν περιμένεις συμβουλές από μένα, σώθηκες![]()
![]()
Θα φτιάξω εγώ το γλυκό. Πανακότα μαστίχα με σιρόπι βύσσινο ή τρουφάκια?γλυκο θα φέρεις ;
Θα φτιάξω εγώ το γλυκό. Πανακότα μαστίχα με σιρόπι βύσσινο ή τρουφάκια?
ρε άνθρωπε είναι φουλ σιρόπι αυτόΠεθαίνω για ένα μπαμπά![]()
2 διαφορετικά γλυκά βρε είναι. α) Πανακότα με σιρόπι βύσσινο β) Τρουφάκια. Multiple choiceΑν έχει και τα δύο δεν τρώγεται δλδ?![]()
κατι με σοκολάτα για υποκατάστατοΘα φτιάξω εγώ το γλυκό. Πανακότα μαστίχα με σιρόπι βύσσινο ή τρουφάκια?
2 διαφορετικά γλυκά βρε είναι. α) Πανακότα με σιρόπι βύσσινο β) Τρουφάκια. Multiple choice![]()
![]()
Άς εξωκείλουμε και μια φορά,τι θα γίνειρε άνθρωπε είναι φουλ σιρόπι αυτό
εγω εφαγα μια πιτσα και ενα σκασμο παγωτο και σας γραφω στο κουμπι μου![]()
δεν είναι θέμα θερμίδων πως σου αρέσει απορώΆς εξωκείλουμε και μια φορά,τι θα γίνει![]()