Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.082
- Πόντοι
- 2.606
το έφτιαξα για τους λαθρομετανάστες πελάτες μου ξέρει ο Νικ χαχαχα χαχαχα
Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα
το έφτιαξα για τους λαθρομετανάστες πελάτες μου ξέρει ο Νικ χαχαχα χαχαχα
γιατι εσκαβε?πρέπει να ξεκουραστεί
θα γίνουμε σταφίδα;νικ ελα να φάμε θα ανοίξω κ ένα κρασί χύμα από το χωριό και αν βγάλουμε την βραδιά θα είναι θαύμα χαχαχα
Θα ρθω κι εγώ για το κρασί γιατί έσκασα από το φαί :Sνικ ελα να φάμε θα ανοίξω κ ένα κρασί χύμα από το χωριό και αν βγάλουμε την βραδιά θα είναι θαύμα χαχαχα
σου είπαν ότι πέρασα;γιατι εσκαβε?![]()
θα τους βγάλει ο μπλιαπο 25 χρόνια θα μείνουν 50 μέσα για να τρώνε από τα χεράκια σου![]()
οχι γιατι δεν εχω παει σημερασου είπαν ότι πέρασα;
όταν βγαίνουν τα φαγητά από φούρνο η κατσαρόλα πρέπει λίγο να ξεκουραζινται έτσι το λένε για να βγάλουν τα αρώματα την γεύση και να φύγει αυτή η εσάνς του ψησίματοςγιατι εσκαβε?![]()
γενικως δεν πας νομίζω χαχααχοχι γιατι δεν εχω παει σημερα
καυτο το θέλωόταν βγαίνουν τα φαγητά από φούρνο η κατσαρόλα πρέπει λίγο να ξεκουραζινται έτσι το λένε για να βγάλουν τα αρώματα την γεύση και να φύγει αυτή η εσάνς του ψησίματος
χάθηκε δηλαδή να φάμε όλοι μαζί ένα ωραίο φαγι και να πιούμε και να τα πούμε;Θα ρθω κι εγώ για το κρασί γιατί έσκασα από το φαί :S
χάθηκε δηλαδή να φάμε όλοι μαζί ένα ωραίο φαγι και να πιούμε και να τα πούμε;
σημειολογία.. Στην ζωή όλοιΣτον Αντ1 ο Αντόνιο Μπαντέρας κυνηγάει έναν Μπούτσο και κάπου εκεί τριγυρνάει και η Σάλμα Χάγιεκ...
αμα πεινας ωστοσο τα τρως και με την εσανςόταν βγαίνουν τα φαγητά από φούρνο η κατσαρόλα πρέπει λίγο να ξεκουραζινται έτσι το λένε για να βγάλουν τα αρώματα την γεύση και να φύγει αυτή η εσάνς του ψησίματος
Εμείς θα πίνουμε και θα τσιμπαμε γιατί έχουμε και μια σιλουέταΚορίτσια εσείς μπορείτε να πίνετε
Εγώ θα φάω
γενικως δεν πας νομίζω χαχααχ
κ εγώ θα φάω εννοείταιΚορίτσια εσείς μπορείτε να πίνετε
Εγώ θα φάω
δεν κράτησα ούτε τα προσχήματα... ΧαχαχαΕμείς θα πίνουμε και θα τσιμπαμε γιατί έχουμε και μια σιλουέταουτε καν