tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.807
- Πόντοι
- 606
πεθανε ρε νικολα.οταν ήμουν φοιτητής πάνω , ένα ζαχαροπλαστείο Αγίας Σοφίας είχε φοβερούς μπαμπάδες![]()
φοιτητης εσυ ησουν το χιλια εννιακοσια λασπη..
πεθανε ρε νικολα.οταν ήμουν φοιτητής πάνω , ένα ζαχαροπλαστείο Αγίας Σοφίας είχε φοβερούς μπαμπάδες![]()
Ασε με να ζήσω το μύθο μουΈχουμε καταλάβει, δεν χρειάζεται να τα διαγράφεις...![]()
σε παρατηρώ Νικόλα :-*που κατάλαβες ότι δεν είμαι καλά;
Εδώ πάνω ο Μίλτος κάνει κορυφαίο μπαμπάοταν ήμουν φοιτητής πάνω , ένα ζαχαροπλαστείο Αγίας Σοφίας είχε φοβερούς μπαμπάδες![]()
κάτσε ρε μήπως λέει τον γαλιφιανακη;πεθανε ρε νικολα.
πεθανε ρε νικολα.
κάτσε ρε μήπως λέει τον γαλιφιανακη;
και 1800 μη σου πωπεθανε ρε νικολα.
και νόμιζα πως το κρύβω καλάσε παρατηρώ Νικόλα :-*
για πεΕντωμεταξύ βρήκα ένα ζαχαροπλαστειο γαματο με σοκολατοπιτα και πουτίγκα. Μιλάμε για κορυφή
μπα καθόλου. Απλά αισθάνομαι. Νοιώθω κ άλλα πχ ο σιθ είναι κουρασμένος αλλά ήρεμος. Ο τομα καλύτερα από τις προηγούμενες φορές αλλά προβληματισμενος η ρετσίνα στενάχωρημενη ο ερειζερ νοιώθει μόνοςκαι νόμιζα πως το κρύβω καλά
ΕΙσαι παρατηρητική
σε ένα στενό πάνω από την κασσανδρου πάνω από Άγιο Δημήτριο δεν θυμάμαι πως το λένεγια πε
Κουρασμένος ψυχικά, πράγματιμπα καθόλου. Απλά αισθάνομαι. Νοιώθω κ άλλα πχ ο σιθ είναι κουρασμένος αλλά ήρεμος. Ο τομα καλύτερα από τις προηγούμενες φορές αλλά προβληματισμενος η ρετσίνα στενάχωρημενη ο ερειζερ νοιώθει μόνος
παω να βρω τον Τρουμπακημπα καθόλου. Απλά αισθάνομαι. Νοιώθω κ άλλα πχ ο σιθ είναι κουρασμένος αλλά ήρεμος. Ο τομα καλύτερα από τις προηγούμενες φορές αλλά προβληματισμενος η ρετσίνα στενάχωρημενη ο ερειζερ νοιώθει μόνος
μπα καθόλου. Απλά αισθάνομαι. Νοιώθω κ άλλα πχ ο σιθ είναι κουρασμένος αλλά ήρεμος. Ο τομα καλύτερα από τις προηγούμενες φορές αλλά προβληματισμενος η ρετσίνα στενάχωρημενη ο ερειζερ νοιώθει μόνος