troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.005
- Πόντοι
- 5.506
να πανε να γαμηθουν οι δουλειες σημερα...υπάγω κι εγώ να βοηθήσω τον τρουμπάκη να φτιαξει κανελόνια
να πανε να γαμηθουν οι δουλειες σημερα...υπάγω κι εγώ να βοηθήσω τον τρουμπάκη να φτιαξει κανελόνια
εμένα με τα σουβλάκιαΤο αγαπημένο μου θρεντ είναι το θρεντ με το 10ρι.που ο τύπος τρώει χυλόπιτα και δεν την αντέχει με τίποτα όμως.
Το αγαπημένο μου θρεντ είναι το θρεντ με το 10ρι.που ο τύπος τρώει χυλόπιτα και δεν την αντέχει με τίποτα όμως.
τι να πεις ; ΟυρακοτάγκοιΒάλαμε γκολ; ουρλιάζουν όξω
αν τύχει κ είσαι ανυποψίαστος και παίζει η ομαδαρα μου και κάθεσαι ήρεμος ήρεμος θα πάθεις Καμία ανακοπή με τις φωνές παύλα ουρλιαχτά, έξαφνα.τι να πεις ; Ουρακοτάγκοι
θα πέσει ξύλο τρουμπ δεν θα λες το λαό του παοκ ουρσκοταγκοιουρακοταγκοι
θα δωσω τοπο στην οργη γιατι σε αγαπαω και ξερω οτι κατα βαθος εισαι αγνη αθωα και παραστρατημενη...θα πέσει ξύλο τρουμπ δεν θα λες το λαό του παοκ ουρσκοταγκοι
η ομαδάρα σου έπαιξε χθεςαν τύχει κ είσαι ανυποψίαστος και παίζει η ομαδαρα μου και κάθεσαι ήρεμος ήρεμος θα πάθεις Καμία ανακοπή με τις φωνές παύλα ουρλιαχτά, έξαφνα.
Οι άλλοι μισοί, πάνω από 80, με το ενάμισυ πόδι στον τάφο.Ποπόφ, οι μισοί εδώ μέσα για αυτοκτονία είναι κανονικά να ξεβρωμισει ο τόπος
Οι άλλοι μισοί, πάνω από 80, με το ενάμισυ πόδι στον τάφο.
ξέρω τι μου γίνεται. Εντ οφ στόριθα δωσω τοπο στην οργη γιατι σε αγαπαω και ξερω οτι κατα βαθος εισαι αγνη αθωα και παραστρατημενη...