tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.932
- Πόντοι
- 606
θα ειμαι εκει φυσικα.και το βραδυ πρεπει να νικήσετε τον μπαοκ
θα ειμαι εκει φυσικα.και το βραδυ πρεπει να νικήσετε τον μπαοκ
ο καιρός είναι καλοκαιρινός, μπανια μέχρι τέλη Οκτώβρημπάνιο ; εγώ κοιμάμαι με κουβέρτακι
έτσι και δε βάλεις ένα γκολ εσύ , μη λογκάρεις αύριοθα ειμαι εκει φυσικα.
ε αστονε ρε μαλακα και εσυ αρκετα αγχωμενος ειναιέτσι και δε βάλεις ένα γκολ εσύ , μη λογκάρεις αύριο
δε με παρακολουθεις.ρε μαλακα κοιτα το νημα γυναικα απο το εκουαδορ...ειναι καλη περιπτωση νομιζω για εσενα
δε με παρακολουθεις.
εστειλα τα σχετικα εγγραφα στο εκουαδορ αλλα η μανδαμ λεει δεν της κανω
με το να βαλει πλυντηριο και να απλώσει ρούχα??ε αστονε ρε μαλακα και εσυ αρκετα αγχωμενος ειναι
ναι αφήστε το σε εμένα και θα το τακτοποιήσω χαχαχαμε το να βαλει πλυντηριο και να απλώσει ρούχα??
το αμάξι το ανέλαβε η Ερη να το πάει βόλτα.
τι αποικιες ρε τυπε απο τον αρη ειπε θα φερει να μας βολεψει ολους.[pre][/pre]
ειδα....μην σκας θα σου φερει ο θειος απο της αποικιες γυναικαρα
εεεεεεεεεεεε μπιμππππ μπιμπππππππ μπιμππππππππ χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχατι αποικιες ρε τυπε απο τον αρη ειπε θα φερει να μας βολεψει ολους.
η διαφημιση που δειχνει οτι κανουν μονο ενα "μπιπ-μπιπ" και δεν μιλανε,εχει σπασει τα κοντερ σε παραγγελιες.
φερε και τα ρουχα ....θα βαλω εγω πλυντηριο...ναι αφήστε το σε εμένα και θα το τακτοποιήσω χαχαχα
Εγώ υπηξα. Η θάλασσα πιο ζεστή από ποτέ. Και ήρεμη. Υπάγω για βιοπορισμό τώρα. Είναι μία υπέροχη μέρα και δεν θα αφήσω κανένα να μου την χαλάσει.ο καιρός είναι καλοκαιρινός, μπανια μέχρι τέλη Οκτώβρη
Εγώ υπηξα. Η θάλασσα πιο ζεστή από ποτέ. Και ήρεμη. Υπάγω για βιοπορισμό τώρα. Είναι μία υπέροχη μέρα και δεν θα αφήσω κανένα να μου την χαλάσει.
Καλημέρα κωλο-παιδακια
θα περασω απο το γηροκομείο να δω αν ζει και θα σε ενημερώσωυπαγω.αν εχετε κανα νεο απο τον αγιο ενημερωστε.
εχθες ηταν σε πολυ κακη ψυχολογικη κατασταση.
να σας πω μονο οτι τον κερασε κωλο μια τσεχα στη φυλης και ΔΕΝ πηρε :o
πηγε αργα το βραδυ για αναμεικτο πατσα και απο τοτε αγνοειται.
δεν ειναι τσιπαρισμενος.
χμ.υπαγω.αν εχετε κανα νεο απο τον αγιο ενημερωστε.
εχθες ηταν σε πολυ κακη ψυχολογικη κατασταση.
να σας πω μονο οτι τον κερασε κωλο μια τσεχα στη φυλης και ΔΕΝ πηρε :o
πηγε αργα το βραδυ για αναμεικτο πατσα και απο τοτε αγνοειται.
δεν ειναι τσιπαρισμενος.
γουδδδΕγώ υπηξα. Η θάλασσα πιο ζεστή από ποτέ. Και ήρεμη. Υπάγω για βιοπορισμό τώρα. Είναι μία υπέροχη μέρα και δεν θα αφήσω κανένα να μου την χαλάσει.
Καλημέρα κωλο-παιδακια