sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Πέφτω από τα σύννεφα,κάνει τέτοια πράγματα ο μπλί;για τον μπλιζ τι δείχνουν? μετράει λίρες ή πρωκτολειχεί?
Πέφτω από τα σύννεφα,κάνει τέτοια πράγματα ο μπλί;για τον μπλιζ τι δείχνουν? μετράει λίρες ή πρωκτολειχεί?
εκκλησία είναι ο άνθρωποςκαι τα δυο μαζι
Ο μπλι είναι πολύ τσιγκούνης. Έχει έρθει 15 φορές Αθήνα και έχει κεράσει τις 14. Καταδέχτηκε να κεράσω μια φορά εγώ
Ακόμα τη θυμάμαι :'(
ααααχαχαχαχαχαχχαχαααχχαχααεκκλησία είναι ο άνθρωπος
εμένα πάντα με κερνάει. και μου παίρνει και δώρα και τσοκολατεε και με πάει και βόλτες με το αυτοκίνητο.Ο μπλι είναι πολύ τσιγκούνης. Έχει έρθει 15 φορές Αθήνα και έχει κεράσει τις 14. Καταδέχτηκε να κεράσω μια φορά εγώ
Ακόμα τη θυμάμαι :'(
ψυχαναγκασμοςεγω υπαγω να βαλω πλυντηριο,να πλυνω μπαλκονι,να ξεσκονισω,σφουγγαρισω,συμμαζεψω και να εκκινησω το πεπαλαιωμενο αυτοκινητο μου γιατι κ αυτο "πρεπει" να δουλεψει λιγο.
10 "πρεπει" κυριακατικα
σου ψυριζει την τσαντα οταν δεν βλεπειςεμένα πάντα με κερνάει. και μου παίρνει και δώρα και τσοκολατεε και με πάει και βόλτες με το αυτοκίνητο.
χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχασου ψυριζει την τσαντα οταν δεν βλεπεις
και το βραδυ πρεπει να νικήσετε τον μπαοκεγω υπαγω να βαλω πλυντηριο,να πλυνω μπαλκονι,να ξεσκονισω,σφουγγαρισω,συμμαζεψω και να εκκινησω το πεπαλαιωμενο αυτοκινητο μου γιατι κ αυτο "πρεπει" να δουλεψει λιγο.
10 "πρεπει" κυριακατικα
Πολύ ευχάριστη η μέρα σου προβλέπεταιεγω υπαγω να βαλω πλυντηριο,να πλυνω μπαλκονι,να ξεσκονισω,σφουγγαρισω,συμμαζεψω και να εκκινησω το πεπαλαιωμενο αυτοκινητο μου γιατι κ αυτο "πρεπει" να δουλεψει λιγο.
10 "πρεπει" κυριακατικα
ρε μαλακα κοιτα το νημα γυναικα απο το εκουαδορ...ειναι καλη περιπτωση νομιζω για εσεναεγω υπαγω να βαλω πλυντηριο,να πλυνω μπαλκονι,να ξεσκονισω,σφουγγαρισω,συμμαζεψω και να εκκινησω το πεπαλαιωμενο αυτοκινητο μου γιατι κ αυτο "πρεπει" να δουλεψει λιγο.
10 "πρεπει" κυριακατικα
δείχνεις βυζιά?εμένα πάντα με κερνάει. και μου παίρνει και δώρα και τσοκολατεε και με πάει και βόλτες με το αυτοκίνητο.
και το βραδυ πρεπει να νικήσετε τον μπαοκ
αν είχα θα έδειχνα. Την έχω μικρή όμωςδείχνεις βυζιά?
εγώ δεν έχω
αν είχα θα έδειχνα. Την έχω μικρή όμως
αυτό το παιδί με τις δουλειές υποφέρει. Τι να πω πια να του πάρουμε αυτό το ρομπότ σκούπα κι να του σκουπίσει σφουγγαριζει;ρε μαλακα κοιτα το νημα γυναικα απο το εκουαδορ...ειναι καλη περιπτωση νομιζω για εσενα
μη γελασκεις θα σε σφαλιαρισω
αν ειναι βυζοσκάμπιλο θα το αντέξωμη γελασκεις θα σε σφαλιαρισω
μπάνιο ; εγώ κοιμάμαι με κουβέρτακιπάνε και κάνουν βαφτίσια Κυριακή, δε σέβονται ότι θέλω να πάω για μπάνιο