blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Εμένα εντωμεταξύ τα καλσόν δεν μου αρέσουν.
Το νήμα μας έχει λύση να προτείνει και γι΄ αυτό!
![818l9btDhlL._UY606_.jpg](https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/818l9btDhlL._UY606_.jpg)
βασικά καλά τους κάνει και τους χορεύει στο ταψί η πενταγιω. Εγώ δεν δαγκωνω σέβομαι το γάμο είναι θεσμός ιερός. Και τον τιμάμε όλοι βαθύταταθα σου πω εγω τι θα κανεις ....εκει που θα καθεται ησυχος του δινεις μια δαγκωνια στο λαιμο....αιντε μαρη και μας εχει φαει λαχανο η Πενταγιω..μας εχει βαλει τα γυαλια ντροπη μας
όλο το νήμα; η το άλλο μισό έχει να προτείνει κάτι άλλο;Το νήμα μας έχει λύση να προτείνει και γι΄ αυτό!
![]()
Κυριως εγω. Εγω και ο Παοπαοκβασικά καλά τους κάνει και τους χορεύει στο ταψί η πενταγιω. Εγώ δεν δαγκωνω σέβομαι το γάμο είναι θεσμός ιερός. Και τον τιμάμε όλοι βαθύτατα![]()
μλκα όταν γίνεται τρύπα στο καλσόν από τα νύχια κατεβάζω τόσα μπινελίκια...σε ποιον αρεσουν...πας να βγεις εξω κλειδωνεις το σπιτι και λες στο σκυλο..φρονιμα αγορι μου και θα σου φερω φαγακι να φας..ορμαει εκεινος απο τη χαρα του πανω σου..και νασου μια τρυπαρα στο καλσον
Το νήμα μας έχει λύση να προτείνει και γι΄ αυτό!
![]()
Ω καλώς το παιδίΤόση χαρά για γλυκό του κουταλιού δεν πρέπει να έχει κάνει άνθρωπος στην ιστορία...
Τόση χαρά για γλυκό του κουταλιού δεν πρέπει να έχει κάνει άνθρωπος στην ιστορία...
γιατι το λες ;;;...η φουστα δεν ειναι 4 δαχτυλα κατω απ το γονατο ;;δε συμφερει αυτο ...ειναι πιο κατω απο τη γραμμη της φουστας
Απλώς εκφράζουν τη χαρά τους για το μεγάλο επίτευγμα πριν το επόμενο ;)Είναι λιγούρηδες!
Ω καλώς το παιδί
Αμέσως εσύ μη χάσειςΈλα baby να γιορτάσουμε με σεξ τις 25000 γιατί γλυκό δεν βλέπω να παίζει...