iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Μακριά από το βαζάκι, δεν θα μείνει τίποταεεε τωρα ...αυτο επιασα οπως ανοιξα το συρταρι....δε βαριεσαι
Μακριά από το βαζάκι, δεν θα μείνει τίποταεεε τωρα ...αυτο επιασα οπως ανοιξα το συρταρι....δε βαριεσαι
μλκα όταν γίνεται τρύπα στο καλσόν από τα νύχια κατεβάζω τόσα μπινελίκια...
εεε τωρα ...αυτο επιασα οπως ανοιξα το συρταρι....δε βαριεσαι
τι θα πει ο κόσμος..
μην ανησυχεις ...θα τα απλωσει ο θειος σε πιατακι...να φαινονται μπολικαΜακριά από το βαζάκι, δνε θα μείνει τίποτα
Αυτό είναι κατάλληλο!
https://[URL unfurl="true"]www.designisthis.com/blog/images/uploads/2010/07/Alessi-Espresso-Spoon.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ε, ναι :HappyBounce_4K8GSO:
Ω ρε πουστικ..εχω πολυ καλη νυχου δε παιζει αυτο...το χειροτερο που εχω παθει ειναι ...αρχες Μαη να εχω παρκαρει στο παρκο Ελευθεριας...για να παω σε πελατη στο Ανδρομεδα...σκαλωνει λοιπον το τακουνι της γοβας μου σ ενα πλακακι και πεφτω μονοκοματη κατω..αλλου εφυγε η τσαντα μου το κινητο ανοιξε αλλου η μπαταρια αλλου το καπακι...κι οταν σηκωθηκα προσπαθωντας να δειξω οτι ειμαι καλα μου εδωσε το κινητο μου ενας μπατσουλης που ετυχε να ειναι εκει..κι αρχιζει ο γολγοθας μετα με δυο τεραστιες τρυπες στα γονατα να ψαχνω ολα τα περιπτερα για καλσον αλλα τα ειχαν σηκωσει οι μαλακες λογω ανοιξης...
Μπα, το είχαμε δοκιμάσει ξανά, δεν έπιασε...Εγώ λέω να σταματήσουν να γράφουμε για να πσρατεινουμε την αγωνία
Εγώ λέω να σταματήσουν να γράφουμε για να πσρατεινουμε την αγωνία
Είμαι σίγουρος...μην ανησυχεις ...θα τα απλωσει ο θειος σε πιατακι...να φαινονται μπολικα
Εγώ λέω να σταματήσουν να γράφουμε για να πσρατεινουμε την αγωνία
Να σβήσουμε μαζικά μηνύματα να γυρίσουμε πίσωΕγώ λέω να σταματήσουν να γράφουμε για να πσρατεινουμε την αγωνία
αφου τα σουρωσει πρωταΕίμαι σίγουρος...