blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.652
- Πόντοι
- 26.096
λαμπάκι με έχουν πει τα πάντα εδώ μέσα με βλέπεις να κλονιζομαι;πες πες στο τελος θα της κολησει η ρετσινια...του τραβελιου
ναι ρε πουστικ αν κ χθες ψιλό χάρηκα γιατί δροσισε κ κοιμήθηκα σαν πουλάκι
εγώ έρχομαι γιατί σας αγαπώKαι επειδη συνηθησες απο τα μικροτσουτσουνα αγαλματα, ερχεσαι και εδω.
εριξε πολυ πραμα διαβασα πανω εεε ;;;
τώρα που το λες έχω βάλει στο μάτι έναν που θέλω να του γίνει κάγκελο αλλά μας βλέπουν οι ανώμαλοι εδώ κ δεν μπορώ να πω παραπάνω χαχαχαδε πειραζει η χαρα των ποδολαγνων απο δω και περα...θα βγαινουμε ολες με καλσον και θα τους γινεται καγκελο...δε θα χρειαζονται οι πιπες πισω απο τα αγαλματα..αχαχα
Αμα κανω το αγαλμα, εχω καμμια ελπιδα;εγώ έρχομαι γιατί σας αγαπώ
εγώ έρχομαι γιατί σας αγαπώ
Αμα κανω το αγαλμα, εχω καμμια ελπιδα;
Ολο ευχες αυτο το παιδι.οσοι ζειτε γαμιεστε! :thebigfinger:
χαιρετω τα ατιθασα νιατα του σαη!
σκατογεροι!
τώρα που το λες έχω βάλει στο μάτι έναν που θέλω να του γίνει κάγκελο αλλά μας βλέπουν οι ανώμαλοι εδώ κ δεν μπορώ να πω παραπάνω χαχαχα
χθες μεσάνυχτα κ κάτι κατηφόρησα στην γνωστή την πλαταιιτσα που σε γνώρισαΑμα κανω το αγαλμα, εχω καμμια ελπιδα;
σαρδαναπαλεΠοιος μας βλέπει;
Μεταξύ μας Μεταξά.
Ομιλείστε ελεύθερα.
Βρε, που μην βρεις δευτερο ταψι μπριζολες στον Τελη, παναθεμα σε.Ακριβως καμμια ελπιδα για σενα!!
τώρα που το λες έχω βάλει στο μάτι έναν που θέλω να του γίνει κάγκελο αλλά μας βλέπουν οι ανώμαλοι εδώ κ δεν μπορώ να πω παραπάνω χαχαχα