lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Παιδιά καλησπέρα. Εκεί που βάδιζα στις παρυφές της αριστοκρατιας και ενώ πήγα στην τουαλέτα και εσκυψα να πάρω μια μποντι λοσιόν ξαφνικά έφαγα μια πουτσα. Γνώμη σας
Καλώς την
Παιδιά καλησπέρα. Εκεί που βάδιζα στις παρυφές της αριστοκρατιας και ενώ πήγα στην τουαλέτα και εσκυψα να πάρω μια μποντι λοσιόν ξαφνικά έφαγα μια πουτσα. Γνώμη σας
γκλορι χολ? γουρι....Παιδιά καλησπέρα. Εκεί που βάδιζα στις παρυφές της αριστοκρατιας και ενώ πήγα στην τουαλέτα και εσκυψα να πάρω μια μποντι λοσιόν ξαφνικά έφαγα μια πουτσα. Γνώμη σας
Εγώ στηρίζω τρουμπάκη. Γνώμη σου
Εγώ στηρίζω τρουμπάκη. Γνώμη σου
εγώ σου λέω τι επαθα κ εσύ με χλευαζειςΚοπυ παστε απο αρλεκιν;
γκλορι πουτσα η αλήθειαγκλορι χολ? γουρι....
Το καλοκαίρι, αυτό το μαγικό καλοκαίρι που πέρασα, στη μοναδική ευχάριστη αναλαμπή των διακοπών, επειδή διαβάζω στην παραλία, έκανα διατριβή. Γράφουν για σκληρές φύσεις, είναι ρομαντικοίΚοπυ παστε απο αρλεκιν;
τυπε παρε μια χοντρη φακαντορο κρεμασε το κοτρονι το μονοπετρο στο λαιμο και βουτα στα βοτσαλακια μεχρι να βρεις σκατο στον πατο εναλλακτικα φορα το ζενια το σταυροκουμπωτο παρφουμαρισου με τομ φορντ πορτοφινο δεσε τα μπερλουτι παρε τα κλειδια απο το ρειντζ ροβερ τραβα μια γουλια ρον ζακαπα ξυσε τα παπαρια σου μεσα στο ντολτσε το καμπανα το βρακι σφαλησε την πορτα πισω σου και ξεχυσου στην παραλιακη να σε δροσισει το αερακι και συντομα θα βρεθει καποια προθυμη να σου ρουφηξει το καβλι μεχρι να βγει μυελος των οστων μετα θα σου χουν περασει ολα
εγώ σου λέω τι επαθα κ εσύ με χλευαζεις
ειναι φιληΒαλε λιγο χερι στη ρεγκινα τυπε, γλιστριδα επιασε το πληκτρολογιο της.
Κάνε πέρα ρε. Ο φίλος τρουμπάκης είναι πληγωμένος.Ελλεηνας ειναι, αστον αυτον ελα σε μενα.
κραταμε το γουρι....οπως ενοιωσες ετσι θα σου παει η χρονια...τα εχει πει αυτα ο χορταρεας σε ανυποπτο χρονογκλορι πουτσα η αλήθεια
Το καλοκαίρι, αυτό το μαγικό καλοκαίρι που πέρασα, στη μοναδική ευχάριστη αναλαμπή των διακοπών, επειδή διαβάζω στην παραλία, έκανα διατριβή. Γράφουν για σκληρές φύσεις, είναι ρομαντικοί
ειναι φιλη
Ρε πούστικ δεν τα έχω στο σπίτι να σας μορφώσω με απόσπασμα«......και ενιωσε τη σκληρη του φυση στο υγρο μονοπατι της....» φαση;
Μεγαλύτερος και ανεκπλήρωτος έρωτας από την Ferrari δεν υπάρχειΠου ωρα για τετοια ρε τυπε, εχουμε κηδεια σημερα εδω, πεθανε ενας μεγαλος ερωτας.
ειναι χλεμπουρες,γιδοβοσκοι μην κανεις κοποΡε πούστικ δεν τα έχω στο σπίτι να σας μορφώσω με απόσπασμα
Ειπα να το ρίξω λίγο στην ποιότητα, αλλά δίκιο έχεις. Αστους στα βοσκοτόπιαειναι χλεμπουρες,γιδοβοσκοι μην κανεις κοπο