brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.082
- Πόντοι
- 2.606
θα την παω απο πανω τονυ μπονανο να απολαμβανει την θεα μαςτο αμορε που θα το πας?
θα την παω απο πανω τονυ μπονανο να απολαμβανει την θεα μαςτο αμορε που θα το πας?
Μπααα
Θα του κάναν το γνωστό κόλπο με το Αιφόνι.
βαλε καφε να σου πω φιλεναδα
βαλε καφε να σου πω φιλεναδα
πμ μονο ρεγγινα...
αυτοι εδω ειναι ολοι κοπροι ρεμπεσκεδες και αντιπροσωποι...Τι φιλεναδα ρε κι αυτη ελλεηνιδα ειναι, ειπαμε, εκτος απο τη μαμα.
Είναι που δε γράφουν εδώ μέσα γυναίκες γιατί μόνο παρακολουθούν το σάη, αλλά δε γίνονται μέλη. Να άνοιγε ένα θρέντ, τι θα γίνει με αυτούς τους ελλέηνες. Εκεί να δεις μελάνι που θα χυνόταν. Τύπισσα, ξετύπισσα κλπ κλπΤι φιλεναδα ρε κι αυτη ελλεηνιδα ειναι, ειπαμε, εκτος απο τη μαμα.
Μπουμπούνα το :helpsos: :helpsos:πμ μονο ρεγγινα...αυτοι εδω ειναι ολοι κοπροι ρεμπεσκεδες και αντιπροσωποι...
μονο πειραιωτες....αγνα παρθενα παντελονατα παιδια ρεγκινα....Είναι που δε γράφουν εδώ μέσα γυναίκες γιατί μόνο παρακολουθούν το σάη, αλλά δε γίνονται μέλη. Να άνοιγε ένα θρέντ, τι θα γίνει με αυτούς τους ελλέηνες. Εκεί να δεις μελάνι που θα χυνόταν. Τύπισσα, ξετύπισσα κλπ κλπ
Είναι που δε γράφουν εδώ μέσα γυναίκες γιατί μόνο παρακολουθούν το σάη, αλλά δε γίνονται μέλη. Να άνοιγε ένα θρέντ, τι θα γίνει με αυτούς τους ελλέηνες. Εκεί να δεις μελάνι που θα χυνόταν. Τύπισσα, ξετύπισσα κλπ κλπ
μονο πειραιωτες....αγνα παρθενα παντελονατα παιδια ρεγκινα....
συμβουλη ζωης
Αμα έχω πολλά νεύρα, θα το ανοίξω κυριακάτικο.Λειπει ενα τετχοιο νημα απο το σαη τυπισσα, ομολογουμενως. Στηριζω.
Ελλεηνας-14
τυπε ο ρεηπαπης ειναι νατουραλιζε πειραιωτης με κοινοτικο διαβατηριο ειναι ο μπουμπλης του πειραιαΝαι τυπε, ενας εσυ και ενας ο ραοπαπις.
θα στηριξω....ειναι οι πιο μεγαλες μπετουγιες του συμπαντος οι ελληνεςΑμα έχω πολλά νεύρα, θα το ανοίξω κυριακάτικο.
τυπε ο ρεηπαπης ειναι νατουραλιζε πειραιωτης με κοινοτικο διαβατηριο ειναι ο μπουμπλης του πειραια
μιλας σωστα....τον βρηκαμε σε μια βαρκα και λυπηθηκαμε να το αφησουμε...τυπε ο ρεηπαπης ειναι νατουραλιζε πειραιωτης με κοινοτικο διαβατηριο ειναι ο μπουμπλης του πειραια
Αμα έχω πολλά νεύρα, θα το ανοίξω κυριακάτικο.
θα στηριξω....ειναι οι πιο μεγαλες μπετουγιες του συμπαντος οι ελληνες
Θα το ανοίξω αύριο να μη χαλάσω την παράδοση της Κυριακής. Χαμούληςθα στηριξω....ειναι οι πιο μεγαλες μπετουγιες του συμπαντος οι ελληνες