troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.958
- Πόντοι
- 5.506
θα παρακαλας να μπεις ρε καριοληΝομιζω οτι θα παει πολυ ψηλα το νημα με τους τρεις σας, εσενα, τη ρεγκινα και τον ποδολαγνο.
θα παρακαλας να μπεις ρε καριοληΝομιζω οτι θα παει πολυ ψηλα το νημα με τους τρεις σας, εσενα, τη ρεγκινα και τον ποδολαγνο.
θα παρακαλας να μπεις ρε καριολη
Θα γραφτούν 50 σελίδες την πρώτη ώραΝομιζω οτι θα παει πολυ ψηλα το νημα με τους τρεις σας, εσενα, τη ρεγκινα και τον ποδολαγνο.
εγω νομιζω οτι ο τρουμπας τα κανει ολα αυτα να σε πατησει στο φιλοτιμο να πας να του τον επαρεις καμια πιπα της παρηγοριαςΘα το ανοίξω αύριο να μη χαλάσω την παράδοση της Κυριακής. Χαμούλης
Θα γραφτούν 50 σελίδες την πρώτη ώρα
καλυτερα κι απο τα παγκακια του ρεηπαπι τυπεΝομιζω οτι θα παει πολυ ψηλα το νημα με τους τρεις σας, εσενα, τη ρεγκινα και τον ποδολαγνο.
εγω νομιζω οτι ο τρουμπας τα κανει ολα αυτα να σε πατησει στο φιλοτιμο να πας να του τον επαρεις καμια πιπα της παρηγοριας
Γράψε κι εσύ στις ελλεηνίδες τον πόνο σου. :SΞερεις ποσο καιροτης εκανα τον ερωτευμενοημουν ερωτευμενος με την ελλεηνιδα τη λουκια τυπε;
και κεινη τυπε εκανε πλακομουνια με την ερη γεμισαμε βιγκαν γουιγκαν σουιγκανΞερεις ποσο καιροτης εκανα τον ερωτευμενοημουν ερωτευμενος με την ελλεηνιδα τη λουκια τυπε;
Μιλάτε πολύ και αποπροσανατολίζεται η ομάδα ρε.
Άντε μεσημεριάτικα
και κεινη τυπε εκανε πλακομουνια με την ερη γεμισαμε βιγκαν γουιγκαν σουιγκαν
Forza Ferrari
Monza
Μιλάτε πολύ και αποπροσανατολίζεται η ομάδα ρε.
Άντε μεσημεριάτικα
Εγώ στηρίζω τρουμπάκη. Γνώμη σουΠου ωρα για τετοια ρε τυπε, εχουμε κηδεια σημερα εδω, πεθανε ενας μεγαλος ερωτας.
Παιδιά καλησπέρα. Εκεί που βάδιζα στις παρυφές της αριστοκρατιας και ενώ πήγα στην τουαλέτα και εσκυψα να πάρω μια μποντι λοσιόν ξαφνικά έφαγα μια πουτσα. Γνώμη σας