Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε τυπε για να μπεις στη σοουμπιζ πρεπει να εισαι κανα μοντελο, τραγουδιστης, ηθοποιος ή να εχεις πολλα φραγκα...αλλιως για να χωθεις στα κυκλωματα πρεπει να βρεξεις κωλο  :gay:

Τι νομιζεις μαλακας ειμαι εγω και καθομαι στις παρυφες...ξερω μεχρι που μπορω να κινηθω πριν με πηδηξουν.. :S
σου δίνουμε τόση ώρα την πετσέτα να σκουπίστεις αλλά εσύ.. Που να καταλάβεις  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
μέχρι η τουνη σε φτύνει.. Η τουνη ρε φίλε το τίποτα η πόρτα στο μαρκίζ.. Χαχαχα

Ναι αλλα απο το μαρκιζ τωρα εφτασε να βγαζει τρελα φραγκα απο κατι σκατορουχα που λανσαρει και το ινστα...
Που να την πηδηξεις τωρα?εχει αλλαξει level...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.962
Πόντοι
606
Ναι αλλα απο το μαρκιζ τωρα εφτασε να βγαζει τρελα φραγκα απο κατι σκατορουχα που λανσαρει και το ινστα...
ενω τοτε στο μαρκιζ εκλαιγε στο προσκεφαλι σου..

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ενω τοτε στο μαρκιζ εκλαιγε στο προσκεφαλι σου..

Τοτε δεν την ηξερα ρε τυπε...αλλα τι?τοτε θα ειχα τις πιθανοτητες μου...σαματις λιγες υποδοχες γλαστρες εχουμε πηδηξει.... :rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Τοτε δεν την ηξερα ρε τυπε...αλλα τι?τοτε θα ειχα τις πιθανοτητες μου...σαματις λιγες υποδοχες γλαστρες εχουμε πηδηξει.... :rockon:
:wanker: :wanker:
URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
σιγά το λεβελ σκέψου με τι τσολιά κυκλοφορείς

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να ρωτήσεις τον βασιλοφρων που συχνάζει σε μέρη με τον μάζω πως ρίχνουν τα γκόμενά κια να μάθεις τίποτα γιατί σε βλέπω στο ίντσα να χαζεύεις κωλους και να νομίζεις πως είσαι χωμένος στη σόου μπιζ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Να ρωτήσεις τον βασιλοφρων που συχνάζει σε μέρη με τον μάζω πως ρίχνουν τα γκόμενά κια να μάθεις τίποτα γιατί σε βλέπω στο ίντσα να χαζεύεις κωλους και να νομίζεις πως είσαι χωμένος στη σόου μπιζ

Μπραβο του αμα ειναι τετοιος ο βασιλοφρωνας...εχω δεν ειμαι κανας κακιασμενος κομπλεξικοα να ζηλευω τους αλλους...
Εξαλου οι παρυφες μας χωρανε ολους..οποιος εχει τα κοτσια ας ερθει να παιξει μπαλα να δουμε τι ψαρια πιανει..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
:rockon: :rockon:
Φιλος μας,να κανονισουμε να παμε φετος :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ναι όντως ειδικά αν έχει κάνει λεύκανση πρωκτου βλέπει μπροστά στο μέλλον

Λες για τις φωτο που την βγαλανε στο τζιπ???καμια σχεση με βιζιτα..ενας μαλακας γνωστος της της επαιξε πουστια...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
το οτι η τουνη εχει κανει λευκανση πρωκτου ειναι το funfact της ημερας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπραβο του αμα ειναι τετοιος ο βασιλοφρωνας...εχω δεν ειμαι κανας κακιασμενος κομπλεξικοα να ζηλευω τους αλλους...
Εξαλου οι παρυφες μας χωρανε ολους..οποιος εχει τα κοτσια ας ερθει να παιξει μπαλα να δουμε τι ψαρια πιανει..
ξέρεις δύο πιπες που έχουν βγει στην τιβι ίσως μια φορά  και μας πουλάς πρόζα για γνωστης. Εντωμεταξύ είναι να γελάει κάνεις μαζί σου ειδικά αν όντως έχει άκρες και βρίσκεται σε κυκλώματα με κόσμο πασίγνωστο που δεν τον βάζει ο νους σου. Παπαρα παπί πηδα λίγο γιατί με το χαλινάρι της πεθεράς έχεις λαλήσει κ σε βλέπω σε μερικά χρόνια με κρίσεις πανικού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom