erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πρόσεξε μην χαλάσεις το μανικιούρΘα σε κυκλοφορουσα μπας και γνωρισεις κανα μουνακι, αλλα φοβαμαι οτι ειμαστε σε αλλο level και θα μου χαλασεις το ιματζ....
πρόσεξε μην χαλάσεις το μανικιούρΘα σε κυκλοφορουσα μπας και γνωρισεις κανα μουνακι, αλλα φοβαμαι οτι ειμαστε σε αλλο level και θα μου χαλασεις το ιματζ....
μπορει να ειμαι ugly as fuck αλλα εχω μεγαλες τσεπες δε ποιανεται ρε τυπε??? ολα τα γκομενακια θα βραχουν μολις δουν την επιφάνεια μου...
εμενα μου εταξε να μου γνωρισει τη μαιρη σκορδου απο το μπιγκ μπραδερ 1πρόσεξε μην χαλάσεις το μανικιούρ
γεια σου retsinaΚούκου
πρόσεξε μην χαλάσεις το μανικιούρ
οι περισσοτερες αποφασιζουν οτι δεν αξιζει τοση ασχημια για ενα κυριλε βραδυ στο island παρεα με σελεμπριτις και γκολντεν μποις...Τυπε αμα εισαι φραγκατος, γαμας ευκολα...γιατι δεν εχεις γκομενες τοτε???
αυτή τώρα θα είναι στα πρόθυρα του καπηεμενα μου εταξε να μου γνωρισει τη μαιρη σκορδου απο το μπιγκ μπραδερ 1
γειά σου Σαούλ μην ακούς το κουναβι τον παπι είναι φαντασιοπληκτοςγεια σου retsina
και σιγα μη ξερει και αυτη ο παωδεπαω..αυτή τώρα θα είναι στα πρόθυρα του καπη
γουσταρεις μπιλιω τσουκαλα που εχουμε αμεσα?αν ειναι να γνωρισουμε σελεμπριτις εγω θελω να γνωρισω την φαιη σκορδα
εμενα μου εταξε να μου γνωρισει τη μαιρη σκορδου απο το μπιγκ μπραδερ 1
ναι αν ειναι να την κανουμε φρεντζον για να μας γνωρισει τη φαιη σκορδαγουσταρεις μπιλιω τσουκαλα που εχουμε αμεσα?
πες της οτι θα της γνωρισεις τον σαουλ απο το μπου που το φυσαει το μαρουλι και με 5 ποντους δε θα καταλαβει τιποτα σαν διαλειμα θα ειναιΤοτε ημουν νεος ακομα..δεν ειχα εμπειρια στις παρυφες της σοουμπιζ...
Ακου σκηνικο τις προαλλες φιλε φιδι τομας :
Ενα φιλαρακι μου κουβαλαει στην παρεα μια γνωστη του..αυτη φερνει και 2 ξεκωλακια μαζι της..πιανω το πιρι πιρι με την μια..22 ετων φοιτητρια, μπαζουκας αλλα τρομερο πιπινακι...την εχω κοψει στο 10λεπτο οτι καιει μαζουτ η τυπισσα, οποτε φερνω την συζητηση στην σοουμπιζ να δω τι ψαρια μπορω να πιασω...μου λεει οτι τραγουδαει ερασιτεχνικα και
σκεφτεται να δηλωσει συμμετοχη στο final 4 του ant1...της πεταω τον προλογο με τις παρυφες της σοουμπιζ και οτι θα κανονισω εγω για την συμμετοχη της, με το αζημιωτο φυσικα ..... Την φορτωνω στο αμαξι και παμε για ξεκωλιασμα...
Την αλλη μερα παιρνω τηλεφωνο τον γνωστο μου τον γεροντοπουστα να κανονισει για το πιπινακι...μου λεει "τι σκατα ειναι το final 4 στον ant1, πρωτη φορα του ακουω" :S ....
Οπα λεω, θα εκτεθουμε τωρα στο πιπινακι..την παιρνω τηλεφωνο, της λεω δωσε μου τα στοιχεια, εγω βρει ακρη γερη (αρχιδια καπαμα δηλαδη)...της κανω μια αιτηση ηλεκτρονικα και την παιρνουν τηλεφωνο μεσα στον σεπτεμβρη να παει για οντισιον...το καργιολακι κατενθουσιασμενο....βεβαια οταν την κοψουν πρεπει να βρω καμια καλη δικαιολογια... :-
Τοτε ημουν νεος ακομα..δεν ειχα εμπειρια στις παρυφες της σοουμπιζ...
Ενα φιλαρακι μου κουβαλαει στην παρεα μια γνωστη του..αυτη φερνει και 2 ξεκωλακια μαζι της..πιανω το πιρι πιρι με την μια..22 ετων φοιτητρια, μπαζουκας αλλα τρομερο πιπινακι...την εχω κοψει στο 10λεπτο οτι καιει μαζουτ η τυπισσα, οποτε φερνω την συζητηση στην σοουμπιζ να δω τι ψαρια μπορω να πιασω...μου λεει οτι τραγουδαει ερασιτεχνικα και
σκεφτεται να δηλωσει συμμετοχη στο final 4 του ant1...της πεταω τον προλογο με τις παρυφες της σοουμπιζ και οτι θα κανονισω εγω για την συμμετοχη της, με το αζημιωτο φυσικα ..... Την φορτωνω στο αμαξι και παμε για ξεκωλιασμα...
Την αλλη μερα παιρνω τηλεφωνο τον γνωστο μου τον γεροντοπουστα να κανονισει για το πιπινακι...μου λεει "τι σκατα ειναι το final 4 στον ant1, πρωτη φορα του ακουω" :S ....
Οπα λεω, θα εκτεθουμε τωρα στο πιπινακι..την παιρνω τηλεφωνο, της λεω δωσε μου τα στοιχεια, εγω βρει ακρη γερη (αρχιδια καπαμα δηλαδη)...της κανω μια αιτηση ηλεκτρονικα και την παιρνουν τηλεφωνο μεσα στον σεπτεμβρη να παει για οντισιον...το καργιολακι κατενθουσιασμενο....βεβαια οταν την κοψουν πρεπει να βρω καμια καλη δικαιολογια... :-
πες της οτι θα ειναι στημενο για να αντιδρασει σα τη τζουλια.Τοτε ημουν νεος ακομα..δεν ειχα εμπειρια στις παρυφες της σοουμπιζ...
Τάκη έχεις σκεφτεί να γράψεις μυθιστόρημα;
δηλαδη δε θα μου γνωρισεις τη σκορδα??Εγω φταιω που σας δινω πληροφοριες απο την πολυποικιλη ερωτικη ζωη μου..καθιστε εδω με την κουμουνιστρια την ερι την αξυριστη με το αμπεχονο :S
ουτε καν τη μαιρη σκορδου >δηλαδη δε θα μου γνωρισεις τη σκορδα??
δηλαδη δε θα μου γνωρισεις τη σκορδα??