tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.925
- Πόντοι
- 606
koloiti leei
koloiti leei
ο κωλος ειναι σαν 2 μισα βυζια χωρις ρωγιες..
δυο βυζια ειναι σαν ενα κωλομερι μονο τουο κωλος ειναι σαν 2 μισα βυζια χωρις ρωγιες..
γνωμη σου
ναι αλλα με ρωγεςδυο βυζια ειναι σαν ενα κωλομερι μονο του
γκομενες πολλεςΣαουλ τι λεει αρχηγε μου? Καμια γκομενα παιζει ή σε εχει φαει το μανουαλ?
το κωλομερι το μονο του?ναι αλλα με ρωγες
γκομενες πολλες
δεν εχω
το πρωτο πραγμα που κοιταμετο κωλομερι μονο του δε λεει τιποτα...σημασια εχει ο χαρακτηρας
γαμησετα το ξερω ολο τις επαναληψεις του power of love θα βλεπω και θα τον κανω σερπαντινα τα βραδυαΚαι πως θα την βγαλεις τον χειμωνα τυπε???δεν θα εχει και πολλα ριαλιτι της προκοπης φετος, μονο κανα gntm
υγ : το καλοκαιρι ολοι οι σκληροι καργιοληδες εμπλουτιζουμε το καρνε μας με νεα καργιολακια για τις κρυες νυχτες του χειμωνα...εσυ ενα καλοκαιρι χαρταετο πετουσες??? :S
εγω ειμαι ρομαντικος πρωτα κοιταω το πορτοφολιτο πρωτο πραγμα που κοιταμε
εμενα τα καργιολακια με βαζουν φρεντζον με τη μια
κ αυτο κωλος ειναι.εγω ειμαι ρομαντικος πρωτα κοιταω το πορτοφολι
τα ναυαγια καποτε ηταν ντουρα και γερα εγω ειμουν παντα για τον πουτσο τυπεΚατι θα κανεις λαθος τυπε...που συχναζεις? Μηπως εισαι κανα ασχημο ναυαγιο?
Νεο παιδι, θα επρεπε να γαμας αβερτα...
Εγω τις προαλλες ξεκωλιασα μια πιτσιρικα που θα στειλω στο final 4 του ant1...
κυνηγαω το πρι ναπ αλλα δεν ερχεταικ αυτο κωλος ειναι.
που σου ανοιξε
τα ναυαγια καποτε ηταν ντουρα και γερα εγω ειμουν παντα για τον πουτσο τυπε
μηπως η πιτσιρικα εχει καμια μεγαλυτερη αδερφη πλουσια?
μπορει να ειμαι ugly as fuck αλλα εχω μεγαλες τσεπες δε ποιανεται ρε τυπε??? ολα τα γκομενακια θα βραχουν μολις δουν την επιφάνεια μου...Θα σε κυκλοφορουσα μπας και γνωρισεις κανα μουνακι, αλλα φοβαμαι οτι ειμαστε σε αλλο level και θα μου χαλασεις το ιματζ....