Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.167
- Πόντοι
- 2.606
Χιχι οχι ρε
Λογικά θα το ξέρει, τόσος κόσμος μπαίνει εδώ.
Χιχι οχι ρε
που σεΛογικά θα το ξέρει, τόσος κόσμος μπαίνει εδώ.
ξέρεις δύο πιπες που έχουν βγει στην τιβι ίσως μια φορά και μας πουλάς πρόζα για γνωστης. Εντωμεταξύ είναι να γελάει κάνεις μαζί σου ειδικά αν όντως έχει άκρες και βρίσκεται σε κυκλώματα με κόσμο πασίγνωστο που δεν τον βάζει ο νους σου. Παπαρα παπί πηδα λίγο γιατί με το χαλινάρι της πεθεράς έχεις λαλήσει κ σε βλέπω σε μερικά χρόνια με κρίσεις πανικού
που σε
τσιμπαΕδώ είμαι
τσιμπα
παραμυθια για να σε παρει ο υπνος?Διαβάζω ραοπαο και με αποσυντονίζεις.
Γιατι μωρη ακριδα, ειπα εγω οτι ειμαι ο γουαινσταιν ή ο κυριακου και οτι κοβω και ραβω????ηλιθια...κομπλεξικη...
Εγω ειπα οτι ειμαι στις παρυφες και οτι οσα καργιολακια ημιδιασημες γνωρισα ηταν μεσω του γεροντοπουστα του γνωστου μου...
Τωρα αν εσυ θεωρεις λιγο να πηδηξει ο αλλος παικτρια του power of love 1 ή τραγουδιαρες, τοτε στα αρχιδια μου σε γραφω...
παραμυθια για να σε παρει ο υπνος?
βουκαμβιλια εισαι?Τάκη, εγώ μπορώ να αναρριχηθώ στις παρυφές λες;
σκασε προσβαλεται και βριζει.
Τάκη, εγώ μπορώ να αναρριχηθώ στις παρυφές λες;
Εξαρταται και ποια παικτρια τυπεΤωρα αν εσυ θεωρεις λιγο να πηδηξει ο αλλος παικτρια του power of love 1 ή τραγουδιαρες, τοτε στα αρχιδια μου σε γραφω...
Τα αρχιδια μου θα παρετε...δεν ξαναγραφω για τη σοουμπιζ εδω μεσα που ειναι τιγκα στους κομπλεξικους...τωρα απο εβδομαδα που αρχιζει το gntm, μην ζητησει κανεις κανα ινφο....τα αρχιδια μου θα παρετε!!!!
Μονο πμ πλεον σε επιλεγμενα μελη....αισιχτιρ κομπλεξαρες!!!!
Τα αρχιδια μου θα παρετε...δεν ξαναγραφω για τη σοουμπιζ εδω μεσα που ειναι τιγκα στους κομπλεξικους...τωρα απο εβδομαδα που αρχιζει το gntm, μην ζητησει κανεις κανα ινφο....τα αρχιδια μου θα παρετε!!!!
Μονο πμ πλεον σε επιλεγμενα μελη....αισιχτιρ κομπλεξαρες!!!!
σκασε προσβαλεται και βριζει.
Ρε μλκ με μένα γιατί τα βάζεις;;
αγαπη μονοΚακώς, κράζεις ίσον θαυμάζεις έλεγαν οι αρχαίοι...