erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
περνάει τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση..Άρα καλά λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι![]()
περνάει τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση..Άρα καλά λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι![]()
απ το κρασι περναει.Άρα καλά λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι![]()
indeedαπ το κρασι περναει.
αμα φανε και πιουνε νερο..![]()
Ε τότε μιλάμε για ξενέρωτες,τι τις θες;απ το κρασι περναει.
αμα φανε και πιουνε νερο..![]()
Τα πλούσια δεν πέφτουν έτσι, θέλουν τρόπογιαυτο εγω στοχευω μονο σε πλουσια γκομενακια ωστε και σεξ να μη παιξει μετα τουλαχιστον να εχουμε φαει καλα και την κανω στο τελος απο την τουαλετα
άμα δεις ότι σε πάω σε σουβλατζίδικο ετοιμάσου να πεις τον δεσπότη Παναγιώτη άμα δεις ότι παρκάρω Ιθάκη ξεκινα να δουλεύεις δάχτυλο η εν ανάγκη φάε το πεπόνι ολόκληρο μαζί με τα κουκούτσιαπερνάει τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση..
καλά άμα δω θυμησε το μου τότεάμα δεις ότι σε πάω σε σουβλατζίδικο ετοιμάσου να πεις τον δεσπότη Παναγιώτη άμα δεις ότι παρκάρω Ιθάκη ξεκινα να δουλεύεις δάχτυλο η εν ανάγκη φάε το πεπόνι ολόκληρο μαζί με τα κουκούτσια
σιγά τα ωαΤα πλούσια δεν πέφτουν έτσι, θέλουν τρόπο![]()
σιγά τα ωα
Έτσι λένε,εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρίασιγά τα ωα
εγω να φαω παωΤα πλούσια δεν πέφτουν έτσι, θέλουν τρόπο![]()
ρε άνθρωπε δες τώρα. Η γυναίκα είτε σε θέλει είτε όχι. Κ στις δύο περιπτώσεις θα στο παίζει γιατί σιγά μην δεν σε ψήσει. Εάν σου κάτσει όμως χωρίς να σε θέλει επειδή είσαι δεξιοτέχνης του είδους... Σκατα σεξ νομίζω. Γνώμη μουΈτσι λένε,εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία![]()
μπορεί κι έτσι.Εγω δεξιόχειρας είμαι, όχι δεξιοτέχνηςρε άνθρωπε δες τώρα. Η γυναίκα είτε σε θέλει είτε όχι. Κ στις δύο περιπτώσεις θα στο παίζει γιατί σιγά μην δεν σε ψήσει. Εάν σου κάτσει όμως χωρίς να σε θέλει επειδή είσαι δεξιοτέχνης του είδους... Σκατα σεξ νομίζω. Γνώμη μου
Τασάκι έχεις η τα σβήνεις στη φτέρνα;:smoking: :smoking:
χαχαχαΤασάκι έχεις η τα σβήνεις στη φτέρνα;![]()
πολλή θεωρία έχει παίξει ας πάμε επί του πρακταιουρε άνθρωπε δες τώρα. Η γυναίκα είτε σε θέλει είτε όχι. Κ στις δύο περιπτώσεις θα στο παίζει γιατί σιγά μην δεν σε ψήσει. Εάν σου κάτσει όμως χωρίς να σε θέλει επειδή είσαι δεξιοτέχνης του είδους... Σκατα σεξ νομίζω. Γνώμη μου