tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.760
- Πόντοι
- 606
εσυ θα μας πεις.υπάρχουν ;
υπαρχει ομορφη και ασχημη πουτσα??
εσυ θα μας πεις.υπάρχουν ;
Με μια πίπα μετά από κατανάλωση γιαουρτοσκόρδιου θα υπάρχειυπάρχουν ;
δε ξερω εγω εκτως απο το οτι δε τροω σουβλακια μπροστα σε γκομενακια δεν ειχα ποτε και γκομενακια :'(υπάρχουν ;
δε ξερω εγω εκτως απο το οτι δε τροω σουβλακια μπροστα σε γκομενακια δεν ειχα ποτε και γκομενακια :'(
α αυτό εννοεί; νομίζω δεν είναι θέμα εμφάνισής όμορφης η άσχημης. Μπορεί να σε επηρεάσει ο άλλος πριν την χρησιμοποιήσει θετικά ώστε να την δεις ευχάρισταεσυ θα μας πεις.
υπαρχει ομορφη και ασχημη πουτσα??
Καλώς τα δεχτήκαμεπαιδια με ενημερωνουν απο το κοντρολ οτι θελει να παρεμβει η χειρδαρη :helpsos:
ζωγραφιζεις αποψεα αυτό εννοεί; νομίζω δεν είναι θέμα εμφάνισής όμορφης η άσχημης. Μπορεί να σε επηρεάσει ο άλλος πριν την χρησιμοποιήσει θετικά ώστε να την δεις ευχάρισταμετά αν την δοκιμάσεις παίζουν αλλά
τρώω πεπόνι γιαυτόζωγραφιζεις αποψε![]()
Όταν τρως πεπόνι δεν είσαι ο εαυτός σουτρώω πεπόνι γιαυτό![]()
πιθανόν γιατί έχω μια ευδαιμονία.Όταν τρως πεπόνι δεν είσαι ο εαυτός σου![]()
για αυτό εγώ σε προετοιμάζω κάμποσα χρόνιαα αυτό εννοεί; νομίζω δεν είναι θέμα εμφάνισής όμορφης η άσχημης. Μπορεί να σε επηρεάσει ο άλλος πριν την χρησιμοποιήσει θετικά ώστε να την δεις ευχάρισταμετά αν την δοκιμάσεις παίζουν αλλά
Άμα βγαίνει καλό το πεπόνι...πιθανόν γιατί έχω μια ευδαιμονία.
μλκια κάνεις. πάρε ένα πεπόνι καλό και έλαγια αυτό εγώ σε προετοιμάζω κάμποσα χρόνια![]()
Θα καεί στο ζέσταμα αν συνεχίσειςγια αυτό εγώ σε προετοιμάζω κάμποσα χρόνια![]()
πεπονι παραγγελνειςμλκια κάνεις. πάρε ένα πεπόνι καλό και έλα![]()
ώρες ώρες γίνομαι επιρρεπής. Δηλαδή δεν είναι τυχαίο που κάποιοι για να ρίξουν γκόμενά την πάνε για φαΐ. Ορισμένες συνθήκες σου φτιάχνουν το κέφι.Άμα βγαίνει καλό το πεπόνι...![]()
ουυ στάνταρΘα καεί στο ζέσταμα αν συνεχίσεις![]()
Άρα καλά λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχιώρες ώρες γίνομαι επιρρεπής. Δηλαδή δεν είναι τυχαίο που κάποιοι για να ρίξουν γκόμενά την πάνε για φαΐ. Ορισμένες συνθήκες σου φτιάχνουν το κέφι.