Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
εγω που δεν εχω γκομενα και η εφορια να μου την πεσει θα της κατσωΜη λες τέτοια ρε και θα μας την πέσει καμία εφορία![]()
εγω που δεν εχω γκομενα και η εφορια να μου την πεσει θα της κατσωΜη λες τέτοια ρε και θα μας την πέσει καμία εφορία![]()
πρόσεχε γιατί κάνει σκληρόεγω που δεν εχω γκομενα και η εφορια να μου την πεσει θα της κατσω
Τι ζω θεέ μου με τα σουβλάκια και τις πουτσε αποψε..![]()
Ζούμε μεγάλες στιγμέςΤι ζω θεέ μου με τα σουβλάκια και τις πουτσε αποψε..![]()
Εκτός θέματοςΒγήκε και σε σουβλάκι τώρα?![]()
αν στειλουν εφοριακο μιλφακι κατι μπορει να γινει θα τη λαδωσω σε ειδοςπρόσεχε γιατί κάνει σκληρό![]()
κάθε φορά που θα βλέπω σουβλάκια θα σκεφτόμαι πουτσες μετά από αυτή την συζήτηση.εγω που δεν εχω γκομενα και η εφορια να μου την πεσει θα της κατσω
Εάν τρως με τα χέρια θα τη λαδωσεις μόλις την ακουμπήσεις :-αν στειλουν εφοριακο μιλφακι κατι μπορει να γινει θα τη λαδωσω σε ειδος
και αντε σουβλάκι παραγγέλνωεχουμε δωσει στο θεμα πουτσα μια αλλη διασταση ενημερωτικη θα ελεγα.
Εγώ οπότε βλέπω μπλε σκέφτομαι πουτσες- μπλεκάθε φορά που θα βλέπω σουβλάκια θα σκεφτόμαι πουτσες μετά από αυτή την συζήτηση.![]()
θα λαδωσει εφοριακο;Εάν τρως με τα χέρια θα τη λαδωσεις μόλις την ακουμπήσεις :-
και αντε σουβλάκι παραγγέλνω![]()
Εμ αφού τρώει με τα χέριαθα λαδωσει εφοριακο;
το ασχημο θα ηταν να εβλεπες πουτσες που μοιαζουν η μυριζουν τζατζικαρακάθε φορά που θα βλέπω σουβλάκια θα σκεφτόμαι πουτσες μετά από αυτή την συζήτηση.![]()
καλό είναι για εμένα να τις τρώω δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει το χρώμα χαχαχαΕγώ οπότε βλέπω μπλε σκέφτομαι πουτσες- μπλε![]()
αφου ειπα...μπροστα στα γκομενακια τα κοβω με μαχαιρι και πιρουνι και τρωω μπουκια μπουκια.Εάν τρως με τα χέρια θα τη λαδωσεις μόλις την ακουμπήσεις :-
υπάρχουν ;το ασχημο θα ηταν να εβλεπες πουτσες που μοιαζουν η μυριζουν τζατζικαρα
Αυτα κάνει η απελπισία φίλε μου,σε κάνει άλλον άνθρωπο :-αφου ειπα...μπροστα στα γκομενακια τα κοβω με μαχαιρι και πιρουνι και τρωω μπουκια μπουκια.
ασε που αν ειναι να πηδηξω θα μου κοπει η ορεξη μονο πατατες θα φαω