Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
  καταλαβαινω τα παντα δυστυχώς για εμένα  :-* τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω..
είσαι πάρα πολύ μακριά από το να με καταλάβεις

τα υπολοιπα δεν μπηκαν για σχολιασμό 

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
καταλαβες γιατι οταν λεει τα διάφορα τον εχω γραμμενο; γιατί στην ερι λεμε οτι μας κατεβει αν κατσει ομως καμια μουναρα κανουμε τους ωραιους μπας και γαμησουμε. που θα γαμησουμε.. αλλα το μπας το εβαλα κατ ευφημισμό  :grin:
Εγώ πάντα μιλάω όμορφα :)
Αλλά κι ο Νικ είναι καλό παιδί, αλλά πειραχτήρι :)

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
αμόλησε κι ο άλλος το καλώδιο του και δεν άφησε πιπινι για πιπινι

Σοφον το σαφές

Πρέπει να τον περιλάβει η Ανακριτική Αρχή του νηματος :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Πολύ καλό παιδί όμως δεν τον «μετρήσαμε» ακόμη χαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
είσαι πάρα πολύ μακριά από το να με καταλάβεις

τα υπολοιπα δεν μπηκαν για σχολιασμό 
Το πότε θα σχολιάσω κάτι δεν θα μου το πεις εσυ. οταν γραφεις κατι σε εμενα υπαρχει ενδεχόμενο να το σχολιασω αποδέξου το. αν είμαι μακριά απο το να σε καταλάβω τότε η απόσταση μας μεγαλώνει. Αντε γαμησου λοιπον και μην με νευριάζεις σήμερα .. :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
νιαου; χαχαχαχαχαχ αν βρεθω στην διαδρομη μου αφου χαθω προς τα εκει θες να σου φερω καμια γατα απο την νιαουστα; :2funny: :2funny: :2funny:

Αποκλείεται να χαθείτε τόσο πολύ... Ακόμη και εσείς ...  :tooth:
Υ.Γ. Στη Νάουσα αξίζει πάρα πολύ το φαγητό. Αλλά τώρα τι συζητάμε εδώ μέσα.
Εδώ ο άλλος τρώει Ινδικά ...  :2funny: Μάλλον στην Μόρια Λέσβου μένει ...  :happy:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αποκλείεται να χαθείτε τόσο πολύ... Ακόμη και εσείς ...  :tooth:
Υ.Γ. Στη Νάουσα αξίζει πάρα πολύ το φαγητό. Αλλά τώρα τι συζητάμε εδώ μέσα.
Εδώ ο άλλος τρώει Ινδικά ...  :2funny: Μάλλον στην Μόρια Λέσβου μένει ...  :happy:
θα τα καταφέρω δεν με φοβάμαι χαχαχαχαχαχαχαχχα και εμένα μου αρέσει η εθνικ κουζίνα. πιθανο και η ινδική δεν εχω φάει  :think: γενικά είμαι πανφάγο.

Υποσημείωση: οι άνθρωποι που τους αρέσει το καλό φαγητό είναι πιθανότερο να είναι καλοί στο σεξ και οχι σιχασιάρηδες,  εκλεπτυσμένοι, φοβικοί και μιζεροι . καταναλώστε υπεύθυνα.. :rockon: :rockon: :2funny:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Πείνασα με τόση κουβέντα για φαγητά...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Το πότε θα σχολιάσω κάτι δεν θα μου το πεις εσυ. οταν γραφεις κατι σε εμενα υπαρχει ενδεχόμενο να το σχολιασω αποδέξου το. αν είμαι μακριά απο το να σε καταλάβω τότε η απόσταση μας μεγαλώνει. Αντε γαμησου λοιπον και μην με νευριάζεις σήμερα .. :birdman:
Κι εγώ θα λέω ότι θέλω και θα σε νευριάζω όσο γουστάρω.
Την απόσταση τη δημιούργησες εσύ λόγω της σχέσης μου, όσο και να τη μεγαλώσεις για μένα πάντα παραμένεις φίλη.
Μακάρι να πιάσει η ευχή σου να γαμηθώ.  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κι εγώ θα λέω ότι θέλω και θα σε νευριάζω όσο γουστάρω.
Την απόσταση τη δημιούργησες εσύ λόγω της σχέσης μου, όσο και να τη μεγαλώσεις για μένα πάντα παραμένεις φίλη.
Μακάρι να πιάσει η ευχή σου να γαμηθώ.  :2funny:
Δεν σε προλαβαίνουμε με τις σχέσεις απο ότι βλέπω.. :grin: Το τι σχέσεις έχεις γενικώς δεν το ξέρω.μια που ήξερα στο περίπου ηταν για κλωτσιές και αν θυμάμαι καλά τα τελεσίγραφα για εμένα και τις αποστάσεις αυτή τα έβαζε όχι εγω. επίσης δεν έχανα εγω τα τηλέφωνα των φιλων μου. νταξ; να σου φρεσκάρω λιγάκι την μνήμη.. :thefinge: :tooth:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Δεν σε προλαβαίνουμε με τις σχέσεις απο ότι βλέπω.. :grin: Το τι σχέσεις έχεις γενικώς δεν το ξέρω.μια που ήξερα στο περίπου ηταν για κλωτσιές και αν θυμάμαι καλά τα τελεσίγραφα για εμένα και τις αποστάσεις αυτή τα έβαζε όχι εγω. επίσης δεν έχανα εγω τα τηλέφωνα των φιλων μου. νταξ; να σου φρεσκάρω λιγάκι την μνήμη.. :thefinge: :tooth:
Τότε να σου πω πως λάθος θυμάσαι. Η μνήμη μου είναι πολύ καλή ακόμη. Και όταν βρήκα το τηλ των φίλων μου και τους κάλεσα, δεν το σήκωσαν. Αυτοί το είχαν στη μνήμη και ήξεραν ποιος παίρνει.  :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τότε να σου πω πως λάθος θυμάσαι. Η μνήμη μου είναι πολύ καλή ακόμη. Και όταν βρήκα το τηλ των φίλων μου και τους κάλεσα, δεν το σήκωσαν. Αυτοί το είχαν στη μνήμη και ήξεραν ποιος παίρνει.  :-*
Μια χαρά τα θυμάμαι και να πας να γαμηθείς. Και θυμάμαι κ αλλα και μην μου φέρεσαι λες και σε αδίκησα γιατί θα σκοτωθούμε μα το δια.  Πότε με πηρες ρε τηλέφωνο;  :huh:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μια χαρά τα θυμάμαι και να πας να γαμηθείς. Και θυμάμαι κ αλλα και μην μου φέρεσαι λες και σε αδίκησα γιατί θα σκοτωθούμε μα το δια.  Πότε με πηρες ρε τηλέφωνο;  :huh:
Άκρα του τάφου σιωπή στο νήμα  :2funny:

Δεν ψάχνω να βρω ούτε δίκιο ούτε κάτι άλλο. Είπα από την αρχή ότι για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα από την εποχή που μιλούσαμε καθημερινά σαν φιλαράκια.
Μη με βάζεις τώρα να ψάξω μέσα στα 6500 πμ να βρω το πμ που σου έστειλα με το τηλέφωνο που σε πήρα και έλαβα απάντησ κουκουρούκου.
Δεν θα σκοτωθούμε αγάπη μου όσο κι αν το θες.  :-* :-* :-*

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Άκρα του τάφου σιωπή στο νήμα  :2funny:

Δεν ψάχνω να βρω ούτε δίκιο ούτε κάτι άλλο. Είπα από την αρχή ότι για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα από την εποχή που μιλούσαμε καθημερινά σαν φιλαράκια.
Μη με βάζεις τώρα να ψάξω μέσα στα 6500 πμ να βρω το πμ που σου έστειλα με το τηλέφωνο που σε πήρα και έλαβα απάντησ κουκουρούκου.
Δεν θα σκοτωθούμε αγάπη μου όσο κι αν το θες.  :-* :-* :-*
τηλέφωνο η πμ μου εστειλες; και σου απαντησα τελικα; δεν θα μας τρελανεις εσυ... επίσης μάθε πως η φιλία δεν είναι κάτι που μενει σε εκει που την αφησες. αντε παω να φαω θα σε βρω καποια στιγμη μετα να σε παω πιπα κωλο.. :2funny:

Υ.Γ τα καθικια παρακολουθουν την συνομιλια;  :2funny:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
τηλέφωνο η πμ μου εστειλες; και σου απαντησα τελικα; δεν θα μας τρελανεις εσυ... επίσης μάθε πως η φιλία δεν είναι κάτι που μενει σε εκει που την αφησες. αντε παω να φαω θα σε βρω καποια στιγμη μετα να σε παω πιπα κωλο.. :2funny:

Υ.Γ τα καθικια παρακολουθουν την συνομιλια;  :2funny:
γραψαμε καλά νούμερα  :2funny: :2funny: :2funny:

άντε να φας και γαμιόμαστε αργότερα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom