Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
Κάτι παραπάνω θα έχει εκτιμήσει ο κ. Τζίμης μας, από τον Ινδικό πολιτισμό...
Θα έχει ίσως τους λόγους του...![]()
![]()
![]()
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κάτι παραπάνω θα έχει εκτιμήσει ο κ. Τζίμης μας, από τον Ινδικό πολιτισμό...
Θα έχει ίσως τους λόγους του...![]()
![]()
![]()
νιαου; χαχαχαχαχαχ αν βρεθω στην διαδρομη μου αφου χαθω προς τα εκει θες να σου φερω καμια γατα απο την νιαουστα;Νιάουστα!
Αγαπημένη πόλη ...
είσαι πάρα πολύ μακριά από το να με καταλάβειςκαταλαβαινω τα παντα δυστυχώς για εμένα :-* τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω..
Εγώ πάντα μιλάω όμορφακαταλαβες γιατι οταν λεει τα διάφορα τον εχω γραμμενο; γιατί στην ερι λεμε οτι μας κατεβει αν κατσει ομως καμια μουναρα κανουμε τους ωραιους μπας και γαμησουμε. που θα γαμησουμε.. αλλα το μπας το εβαλα κατ ευφημισμό![]()
αμόλησε κι ο άλλος το καλώδιο του και δεν άφησε πιπινι για πιπινι
Το πότε θα σχολιάσω κάτι δεν θα μου το πεις εσυ. οταν γραφεις κατι σε εμενα υπαρχει ενδεχόμενο να το σχολιασω αποδέξου το. αν είμαι μακριά απο το να σε καταλάβω τότε η απόσταση μας μεγαλώνει. Αντε γαμησου λοιπον και μην με νευριάζεις σήμερα ..είσαι πάρα πολύ μακριά από το να με καταλάβεις
τα υπολοιπα δεν μπηκαν για σχολιασμό
νιαου; χαχαχαχαχαχ αν βρεθω στην διαδρομη μου αφου χαθω προς τα εκει θες να σου φερω καμια γατα απο την νιαουστα;![]()
![]()
![]()
Τον νικ τον εχω γνωρίσει απο κοντα δεν χρειάζομαι συστάσεις..Εγώ πάντα μιλάω όμορφα
Αλλά κι ο Νικ είναι καλό παιδί, αλλά πειραχτήρι![]()
αμόλησε κι ο άλλος το καλώδιο του και δεν άφησε πιπινι για πιπινι
θα τα καταφέρω δεν με φοβάμαι χαχαχαχαχαχαχαχχα και εμένα μου αρέσει η εθνικ κουζίνα. πιθανο και η ινδική δεν εχω φάειΑποκλείεται να χαθείτε τόσο πολύ... Ακόμη και εσείς ...
Υ.Γ. Στη Νάουσα αξίζει πάρα πολύ το φαγητό. Αλλά τώρα τι συζητάμε εδώ μέσα.
Εδώ ο άλλος τρώει Ινδικά ...Μάλλον στην Μόρια Λέσβου μένει ...
![]()
Γεμίσαμε καλά παιδιά εδώ μέσαΣοφον το σαφές
Πρέπει να τον περιλάβει η Ανακριτική Αρχή του νηματος![]()
![]()
Πολύ καλό παιδί όμως δεν τον «μετρήσαμε» ακόμη χαχαχαχα
Κι εγώ θα λέω ότι θέλω και θα σε νευριάζω όσο γουστάρω.Το πότε θα σχολιάσω κάτι δεν θα μου το πεις εσυ. οταν γραφεις κατι σε εμενα υπαρχει ενδεχόμενο να το σχολιασω αποδέξου το. αν είμαι μακριά απο το να σε καταλάβω τότε η απόσταση μας μεγαλώνει. Αντε γαμησου λοιπον και μην με νευριάζεις σήμερα ..![]()
Δεν σε προλαβαίνουμε με τις σχέσεις απο ότι βλέπω..Κι εγώ θα λέω ότι θέλω και θα σε νευριάζω όσο γουστάρω.
Την απόσταση τη δημιούργησες εσύ λόγω της σχέσης μου, όσο και να τη μεγαλώσεις για μένα πάντα παραμένεις φίλη.
Μακάρι να πιάσει η ευχή σου να γαμηθώ.![]()
Τότε να σου πω πως λάθος θυμάσαι. Η μνήμη μου είναι πολύ καλή ακόμη. Και όταν βρήκα το τηλ των φίλων μου και τους κάλεσα, δεν το σήκωσαν. Αυτοί το είχαν στη μνήμη και ήξεραν ποιος παίρνει. :-*Δεν σε προλαβαίνουμε με τις σχέσεις απο ότι βλέπω..Το τι σχέσεις έχεις γενικώς δεν το ξέρω.μια που ήξερα στο περίπου ηταν για κλωτσιές και αν θυμάμαι καλά τα τελεσίγραφα για εμένα και τις αποστάσεις αυτή τα έβαζε όχι εγω. επίσης δεν έχανα εγω τα τηλέφωνα των φιλων μου. νταξ; να σου φρεσκάρω λιγάκι την μνήμη..
![]()
![]()
Μια χαρά τα θυμάμαι και να πας να γαμηθείς. Και θυμάμαι κ αλλα και μην μου φέρεσαι λες και σε αδίκησα γιατί θα σκοτωθούμε μα το δια. Πότε με πηρες ρε τηλέφωνο;Τότε να σου πω πως λάθος θυμάσαι. Η μνήμη μου είναι πολύ καλή ακόμη. Και όταν βρήκα το τηλ των φίλων μου και τους κάλεσα, δεν το σήκωσαν. Αυτοί το είχαν στη μνήμη και ήξεραν ποιος παίρνει. :-*
Άκρα του τάφου σιωπή στο νήμαΜια χαρά τα θυμάμαι και να πας να γαμηθείς. Και θυμάμαι κ αλλα και μην μου φέρεσαι λες και σε αδίκησα γιατί θα σκοτωθούμε μα το δια. Πότε με πηρες ρε τηλέφωνο;![]()
τηλέφωνο η πμ μου εστειλες; και σου απαντησα τελικα; δεν θα μας τρελανεις εσυ... επίσης μάθε πως η φιλία δεν είναι κάτι που μενει σε εκει που την αφησες. αντε παω να φαω θα σε βρω καποια στιγμη μετα να σε παω πιπα κωλο..Άκρα του τάφου σιωπή στο νήμα
Δεν ψάχνω να βρω ούτε δίκιο ούτε κάτι άλλο. Είπα από την αρχή ότι για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα από την εποχή που μιλούσαμε καθημερινά σαν φιλαράκια.
Μη με βάζεις τώρα να ψάξω μέσα στα 6500 πμ να βρω το πμ που σου έστειλα με το τηλέφωνο που σε πήρα και έλαβα απάντησ κουκουρούκου.
Δεν θα σκοτωθούμε αγάπη μου όσο κι αν το θες. :-* :-* :-*
γραψαμε καλά νούμερατηλέφωνο η πμ μου εστειλες; και σου απαντησα τελικα; δεν θα μας τρελανεις εσυ... επίσης μάθε πως η φιλία δεν είναι κάτι που μενει σε εκει που την αφησες. αντε παω να φαω θα σε βρω καποια στιγμη μετα να σε παω πιπα κωλο..![]()
Υ.Γ τα καθικια παρακολουθουν την συνομιλια;![]()