Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.151
- Πόντοι
- 26.336
ωραίος φίλος :S
Έλα μη στεναχωριέσαι
![Babycry :babycry: :babycry:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/babycry.gif)
Τέλη Σεπτέμβρη θα σου έρθει για «ίσιωμα»
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
ωραίος φίλος :S
Ούτε βύσσινο, άλλαξε σε λουκουμάδες από τον Τζιμάραάλλαξε, έγινε γλυκό βύσσινο (το αγαπημένο μου).
περιμένουμε κάτι τενεκέδες...
δεν κάνει να φάω βύσσινο, κρατείστε μου το ζουμί να κάνω βυσσινάδαάλλαξε, έγινε γλυκό βύσσινο (το αγαπημένο μου).
περιμένουμε κάτι τενεκέδες...
Ούτε βύσσινο, άλλαξε σε λουκουμάδες από τον Τζιμάρα![]()
δλδ νο μπαρίστα νο μαγαζί?
τόσο σημαντικό στέλεχος είναι?
δεν κάνει να φάω βύσσινο, κρατείστε μου το ζουμί να κάνω βυσσινάδα![]()
Και να πληρώνει μόνος του που είναι και το βασικό ;)στο τέλος βλέπω να τρώει ο καθένας ότι γουστάρει από μόνος του...![]()
Σημαντικότατο...
Κρατάει σούζα στη μπάρα 5-6 αντράκια :coolcondom:
Κάτσε κάτω από τη........ μπαρίσταΣημαντικότατο...
Κρατάει σούζα στη μπάρα 5-6 αντράκια :coolcondom:
Ούτε βύσσινο, άλλαξε σε λουκουμάδες από τον Τζιμάρα![]()
στο τέλος βλέπω να τρώει ο καθένας ότι γουστάρει από μόνος του...![]()
Θα παραγγείλω 10 ντουζίνες λουκουμάδες και θα σας καλέσω στα μέρη μου να σας κεράσω...![]()
![]()
![]()
Δεν θα μπορείτε να ερθετε και θα τους φάω μόνος μου και θα σκάσω![]()
![]()
![]()
άσε το κοριτσι είναι για λύπησητα οποία αντράκια την κερνάνε και εκείνη κάνει ότι πίνει?![]()
Θα πας χορτάτος τουλάχιστον...Θα παραγγείλω 10 ντουζίνες λουκουμάδες και θα σας καλέσω στα μέρη μου να σας κεράσω...![]()
![]()
![]()
Δεν θα μπορείτε να ερθετε και θα τους φάω μόνος μου και θα σκάσω![]()
![]()
![]()
τα οποία αντράκια την κερνάνε και εκείνη κάνει ότι πίνει?![]()
Ελπίζω μόνο συκώτι και όχι άλλα εξαρτήματα...Όχι πίνει κανονικα... έχει συκώτι άντρα :S
άσε το κοριτσι είναι για λύπηση
γουστάρει Τζίμη, όποτε τον βλέπει μουσκεύει κιλοτάκι και είναι μέσα στα νεύρα γιατί αυτός κυκλοφορεί και με άλλη μουνάρα κάθε 5 μέρες και της παραγγέλνει ποτά![]()
Ελπίζω μόνο συκώτι και όχι άλλα εξαρτήματα...