erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
λατρευω το σουσι. με βοτκα παντα .. σφηνακια κατά προτιμηση ρουσκι στανταρντ φουλ παγωμενη. ααααααααααααπριν την ενημερωση για χεσιμο που θα ρίξω ή μετά?
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
λατρευω το σουσι. με βοτκα παντα .. σφηνακια κατά προτιμηση ρουσκι στανταρντ φουλ παγωμενη. ααααααααααααπριν την ενημερωση για χεσιμο που θα ρίξω ή μετά?
διαφέρουν οι χειμωνιάτικοι από τους καλοκαιρινούς?![]()
πάντως με λουκουμάδες, σούσι και ινδικό θα γράφουμε και σε αυτό...
μ αυτους που βγαινεις μπορεισ να φας μονο τα νορι τα φυκια που τα τυλιγουνεθελω σουσιιι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θελω σουσιιι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Από το προσωπικό φωτογραφικό αρχείο του κ. Jim25jim!
http://[URL unfurl="true"]www.everythingiselectric.com/images/myths-legends/why-are-white-cows-sacred-holy-hindus-india-banner.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:jerking:
καταλαβες γιατι οταν λεει τα διάφορα τον εχω γραμμενο; γιατί στην ερι λεμε οτι μας κατεβει αν κατσει ομως καμια μουναρα κανουμε τους ωραιους μπας και γαμησουμε. που θα γαμησουμε.. αλλα το μπας το εβαλα κατ ευφημισμόΧαχαχαχα... Έφτιαξες ατμόσφαιρα τώρα...
Είστε άνθρωπος των γεύσεων!!!Γεύομαι τα θεσπέσια πιάτα τους αγαπητέ!
Τώρα το τι λατρεύουν δεν με απασχολεί...
Και οι κορασίδες λατρεύουν το χρήμα όμως εγώ γεύομαι το κορμί τους![]()
το σουσι που εχω φαει εγω στη Ρωσία εσυ δεν το εχεις δει ονειρο.. :-*μ αυτους που βγαινεις μπορεισ να φας μονο τα νορι τα φυκια που τα τυλιγουνε![]()
λατρευω το σουσι. με βοτκα παντα .. σφηνακια κατά προτιμηση ρουσκι στανταρντ φουλ παγωμενη. αααααααααααα![]()
θελω σουσιιι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα τι περιμένετε από κάποιον που τρώει Ινδική κουζίνα. Μία αγελάδα με φωτοστέφανο έχει πάνω από το κρεβάτι του για να τον προστατεύει και να τον καθοδηγεί.
ψαρωσατο σουσι που εχω φαει εγω στη Ρωσία εσυ δεν το εχεις δει ονειρο.. :-*
Έχω τσακίσει τους λουκουμάδες στη Νάουσα, διπλός θα γυρίσω στη Θεσσαλονίκη. Λουκουμάδες με μέλι και παγωτό.
Φυσικά αγαπητοί το κατάστημα σερβίρει τους λουκουμάδες και με σοκολάτα και παγωτό
δεν μου αρεσει μου αρεσει και η πιατς οζερ που ειναι καπως γλυκια για μετά αλλά με το φαι πινω στανταρντΕμείς πίνουμε μόνο αυτήν, κυρία.
Stoli Elit: Himalayan-Edition
![]()
Έχω τσακίσει τους λουκουμάδες στη Νάουσα, διπλός θα γυρίσω στη Θεσσαλονίκη. Λουκουμάδες με μέλι και παγωτό.
κατεβαζεις το επίπεδοκαταλαβες γιατι οταν λεει τα διάφορα τον εχω γραμμενο; γιατί στην ερι λεμε οτι μας κατεβει αν κατσει ομως καμια μουναρα κανουμε τους ωραιους μπας και γαμησουμε. που θα γαμησουμε.. αλλα το μπας το εβαλα κατ ευφημισμό![]()
αμόλησε κι ο άλλος το καλώδιο του και δεν άφησε πιπινι για πιπινιΤο έχω χτίσει...
Καλά και τα γύρω μαγαζιά επίσης.
Τουρίστριες φουλ, άνετες και ωραίες.![]()
καταλαβαινω τα παντα δυστυχώς για εμένα :-* τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω..κατεβαζεις το επίπεδο
με γραφεις γιατί δεν καταλαβαίνεις πως δεν είσαι ένα απλό γαμήσι.
Και άσε τους ευφημισμούς, δεν μας κάθεται ούτε γύφτισσα να τη γαμήσουμε, που να τη βρούμε τη μουνάρα?