troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.958
- Πόντοι
- 5.506
ηλπιζα να φερουμε τον κομμουνισμον στον πειραια με τον μπελαβιλα αλλα γαμηθηκε ο ροπαο στα φεικ νιουςΘείο πρέπει να καταλήξεις σε μία χώρα επιτέλους.
ηλπιζα να φερουμε τον κομμουνισμον στον πειραια με τον μπελαβιλα αλλα γαμηθηκε ο ροπαο στα φεικ νιουςΘείο πρέπει να καταλήξεις σε μία χώρα επιτέλους.
ηλπιζα να φερουμε τον κομμουνισμον στον πειραια με τον μπελαβιλα αλλα γαμηθηκε ο ροπαο στα φεικ νιους
τελεια να τα τρως στο λιμανι ενω βλεπεις θρυλο και τα κοριτσια να κοιμονται ακομαΦιστίκια Αιγίνης του γένους Πιστακία και της οικογένειας των Ανακαρδιοειδών.
θειε πριν ενα μηνα ημουν συριζα τωρα ειμαι νουδου....Κομμουνιστοσυμμορίτης και σεις, ε; >
τελεια να τα τρως στο λιμανι ενω βλεπεις θρυλο και τα κοριτσια να κοιμονται ακομα
θειε πριν ενα μηνα ημουν συριζα τωρα ειμαι νουδου....
6 το πρωι πινουμε μπυριτσα θειε για να ανοιξει το ματι....Η ομάδα σας παίζει στις 6 το πρωί;;;
εχεις δουλεια παραυτα....
Εύχομαι καλές δουλειές στην επιχείρηση του πλωτού bar,
κάποια στιγμή θα κάνω αίτηση για τη θέση του ξεναγού μιας και έχω πάρει το κολάι
Προς το παρών πρέπει να απουσιάσω για ένα χρονικό διάστημα γιατί ξεπαραδιάστηκα
Ευχαριστώεχεις δουλεια παραυτα....
περνα απο ερεισερ και γιακοβα να παρεις 3 μισθους προκαταβολη
...Ευχαριστώ
μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σαν ξεναγός και να μην έχει αρχαία δε πειράζει θα κολλήσουμε πόστερ,
έτσι ή αλλιώς οι πιο πολλοί είμαστε αρχαίοι και θα τσιμπήσουν οι τουρίστες
Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως
Όσα χρόνια και να περάσουν, σκραμπας θα είμαι.Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως
Εμείς ακόμα βιοποριζομαστε. Μέχρι τις εντεκαμιση. Φευ.Εσεις μπαλιτσα δε βλεπετε κυριοι?
Θα δείχνεις εμένα. Και αρχαίος, και με μικρό πουλάκι.Ευχαριστώ
μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σαν ξεναγός και να μην έχει αρχαία δε πειράζει θα κολλήσουμε πόστερ,
έτσι ή αλλιώς οι πιο πολλοί είμαστε αρχαίοι και θα τσιμπήσουν οι τουρίστες