troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.958
- Πόντοι
- 5.506
ω τι κοσμος παππου !!!!!!Όλος ο κόσμος του ανδρα (και το μυαλό του φυσικά) ανάμεσα στα ποδια της γυναίκας. Τα σέβη μου
ω τι κοσμος παππου !!!!!!Όλος ο κόσμος του ανδρα (και το μυαλό του φυσικά) ανάμεσα στα ποδια της γυναίκας. Τα σέβη μου
Τεραστιο θεμα ... Δεν καταφεραν να το λυσουν ογκολιθοι της ψυχολογιας και θα το λυσουμε εμεις εν μεσω θερινης ραστωνης ?Όλος ο κόσμος του ανδρα (και το μυαλό του φυσικά) ανάμεσα στα ποδια της γυναίκας. Τα σέβη μου
Τεραστιο θεμα ... Δεν καταφεραν να το λυσουν ογκολιθοι της ψυχολογιας και θα το λυσουμε εμεις εν μεσω θερινης ραστωνης ?
Ας απολαυσουμε λοιπον οτι προσφερει αυτη (η ραστωνη) και ολα θα βρουν το δρομο τους. Η δεν θα τον βρουν .........
Την αγαπη μου
Τεραστιο θεμα ... Δεν καταφεραν να το λυσουν ογκολιθοι της ψυχολογιας και θα το λυσουμε εμεις εν μεσω θερινης ραστωνης ?
Ας απολαυσουμε λοιπον οτι προσφερει αυτη (η ραστωνη) και ολα θα βρουν το δρομο τους. Η δεν θα τον βρουν .........
Την αγαπη μου
ολοι καταλαβαμε οτι η μαναρι ειναι εκει ρε θειε...
μην το κανεις τουμπανο
ρε που να φας τα ουλα σου και εχουμε παιχνιδι σε λιγο
εμενα θειε η περασμενη εβδομαδα θα ειναι η καταδικη μου στην κολαση...
θειε παραστρατησα....Γιατί, παιδί μου;
θειε παραστρατησα....
με παρεσυρε το ρουμανακι....
θα παω πισω στην ρωσσιδα δεν αντεχω
θειε παραστρατησα....
με παρεσυρε το ρουμανακι....
θα παω πισω στην ρωσσιδα δεν αντεχω
θειο νομιζω οτι ειμαι κομμουνιστης :S :S :SΘείο πρέπει να καταλήξεις σε μία χώρα επιτέλους.
θειε εχεις διαβασει το τελευται κεφαλαιο στον ζορμπα?Η ζωή, παιδί μου, είναι μία διελκυστίνδα. Το κρίσιμο σημείο της είναι η ισορροπία.
Το είπα παραπάνω αλλά δεν δώσατε την δέουσα σημασία: Angel of small death and the codeine scene. Έχει όλες τις απαντήσεις.