Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
γαματο βεβαια θα ηταν να ειχαμε και κομμωτριες....
Πλωτό κωλομπαρο θα ανοίξουμε η Κομμωτηριο
γαματο βεβαια θα ηταν να ειχαμε και κομμωτριες....
Πολλές φορές, παιδί μου.
Έχει καλούς "τροφούς" το Άμστερνταμ;Πολλές φορές, παιδί μου.
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ρε θα μας φάνε τα μεροκάματα
σερβις ρε τζιμ μην ταραζεσε....τσιμπησε και ο θειος αμεσωςΠλωτό κωλομπαρο θα ανοίξουμε η Κομμωτηριο
.Εκεί πάνε όλοι οι χασικληδες μπουρδελιαρηδες >
Σεις γιατί πατε;
σημερα για να φανε πουτσα πανε παντως τζιμΕκεί πάνε όλοι οι χασικληδες μπουρδελιαρηδες >
Σεις γιατί πατε;
Αφιερωμένο στην μεγάλη Κυρία μας!
σερβις ρε τζιμ μην ταραζεσε....τσιμπησε και ο θειος αμεσως
Εκεί πάνε όλοι οι χασικληδες μπουρδελιαρηδες >
Σεις γιατί πατε;
πολυ πλεμπα μπιζνες τα κοτακιαΑσε το θειο μη του δίνεις πολύ σημασία γιατί θα μας το κλείσει το μαγκαζι πριν το ανοιξουμε...
Όπως τα κοτακια
Έχει μία καλή κλινική καταπολέμησης του γήρατος.
τον αζαξ....θα σας κανει παλι σαν κοριτσιαΈχει μία καλή κλινική καταπολέμησης του γήρατος.
Επισης θα συμφωνησω απολυτα . Αν και πιστευω ακραδαντα μεσα απο την πειρα μου, οτι πολυ ανδρες εχουν αρκετο μυαλο , το οποιο πολλοι εξ αυτων το ΔΙΟΧΕΥΤΕΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και εκει χαλαει η συνταγηΟ μόνος λόγος που μπορεί να αλλάξει το φάσμα ενός άντρα είναι το παιχνίδι στο ελάχιστο μυαλό του, ωραιότατη κα Έλενα και αυτό εάν και δεν έχουμε γνωριστεί, από τις εμπειρίες ανθρώπων που εκτιμώ, το έχετε σε περίσσεια. Γι αυτό και συμφωνώ με το νηματοθετη.
Μακια σε εκανα σημεραΟταν σας ελεγα εγω οτι ειναι τσατσογρια, ψηλομυτα και αντιπαθης με μαλωνατε. :S
Όλος ο κόσμος του ανδρα (και το μυαλό του φυσικά) ανάμεσα στα ποδια της γυναίκας. Τα σέβη μουΕπισης θα συμφωνησω απολυτα . Αν και πιστευω ακραδαντα μεσα απο την πειρα μου, οτι πολυ ανδρες εχουν αρκετο μυαλο , το οποιο πολλοι εξ αυτων το ΔΙΟΧΕΥΤΕΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και εκει χαλαει η συνταγη
Στο μαγουλί