heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
διαπιστώνω μία ενδοομιλική αντιπαράθεση μεταξύ των συναδέλφων.
Καλημέρα σας.
Καλημέρα σας.
Άλλος εχει αγωνια, που δεν του βγαινει τιποτα...
διαπιστώνω μία ενδοομιλική αντιπαράθεση μεταξύ των συναδέλφων.
Καλημέρα σας.
δηλαδή η ρόζυ είναι υπαρκτό πρόσωπο και όχι ένα υπόδειγμα εργασίας?
χασοδικη ελα να σου χαραξω εγω υπερασπιστικη γραμμη να κερδισουμε την δικη![]()
δηλαδή η ρόζυ είναι υπαρκτό πρόσωπο και όχι ένα υπόδειγμα εργασίας?
Κλασσική αποδεικτική διαδικασία, κ. συνάδελφε!
Είσθε καλά;
Μπορώ να σας τηλ;
Οr...Μόνο αν λαδώσετε τον δικαστή μπορείτε να κερδίσετε την συγκεκριμένη δίκη.![]()
τυπε εχω διαβασει και την δικη του καφκα μην αμφισβητεις τις ικανοτητες μου ως συνηγορου στο αστικο δικαιο με μεταπτυχιακο στο οικογενειακο δικαιο στο διασημο πανεπιστημιο στα σεληνια της σαλαμιναςΜόνο αν λαδώσετε τον δικαστή μπορείτε να κερδίσετε την συγκεκριμένη δίκη.![]()
τυπε εχω διαβασει και την δικη του καφκα μην αμφισβητεις τις ικανοτητες μου ως συνηγορου στο αστικο δικαιο με μεταπτυχιακο στο οικογενειακο δικαιο στο διασημο πανεπιστημιο στα σεληνια της σαλαμινας![]()
Tυπε προσεξε που μπλεκεις ο Αλεξ μολις αποκαλυφθηκε οτι ειναι μεγαλοπροαγωγος,παιζει να ειναι και Consigliere σε καμια φαμιλια...Και αυτον τον μπραμπους για υποκοσμο τον κοβω :S
Tυπε προσεξε που μπλεκεις ο Αλεξ μολις αποκαλυφθηκε οτι ειναι μεγαλοπροαγωγος,παιζει να ειναι και Consigliere σε καμια φαμιλια...Και αυτον τον μπραμπους για υποκοσμο τον κοβω :S
τυπε εχω διαβασει και την δικη του καφκα μην αμφισβητεις τις ικανοτητες μου ως συνηγορου στο αστικο δικαιο με μεταπτυχιακο στο οικογενειακο δικαιο στο διασημο πανεπιστημιο στα σεληνια της σαλαμινας
α και βλεπω χρονια δικη της δευτερας με θωμαιδη, αχαστο
ο αλεξ ειναι ο καπο ντι τουτι καπι![]()